-
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی بندری ساده به سبک جنوبی با نان لواش
پنجشنبه 3 تیر 1400 12:43
سمبوسه یکی از فست فود های خوشمزه و پرطرفدار است که اصالت آن به جنوب ایران باز می گردد. سمبوسه ترکیبی از مواد میانی مختلف که به عنوان مغزی داخل نان نازک است که به شکل مثلثی پیچیده می شود. سمبوسه انواع مختلفی دارد که داخل آن با مواد گوشتی یا سبزیجاتی پر شده و در کنار سس های مختلف سرو می شود. در بخش آشپزی از قصد داریم تا...
-
طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی با پودر کاکائو و شیر در خانه مرحله به مرحله
دوشنبه 31 خرداد 1400 23:34
شکلات صبحانه محصولی بدست آمده از فندق و شکلات است که در بین تمام افراد دنیا دارای محبوبیت است، و اغلب برای صبحانه در کنار پنکیک و یا نان مورد استفاده قرار می گیرد. این خوراکی هیجان انگیز طعم دهنده عالی برای دسر و شیرینی ها هم می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شکلات صبحانه را به شما آموزش دهیم. مواد...
-
طرز تهیه رویال برگر فست فودی و حرفه ای با قارچ و پنیر و ژامبون و سوسیس
دوشنبه 31 خرداد 1400 16:16
همه شما عزیزان مطمئنا انواع برگر ها را در فست فود ها نوش جان کرده اید و می دانید که از خوشمزه ترین برگر ها میتوان به رویال برگر نیز اشاره کرد. رویال برگر از آن دسته ساندویچ هاست که محال ممکن است کسی آن را تا به حال نخورده باشد. رویال برگر به دلیل اینکه مخلفات زیادی دارد و میتوان به ژامبون ۹۰ % گوشت آن اشاره کرد، به...
-
طرز تهیه پنیر پیتزا موزارلا خوشمزه و مخصوص خانگی با مایه پنیر برای انواع فست فود ها
پنجشنبه 27 خرداد 1400 14:01
پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا یک پنیر ساده است که بسیار کشدار است و در تمام دنیا برای لازانیا، پاستا، دسرها استفاده می شود. ولی در ایران به نام پنیر پیتزا شناخته می شود و بیشتر به صورت رنده شده در فروشگاه ها عرضه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم تا در خانه و هزینه کمتر این...
-
طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ ساده و خوشمزه با پنیر و خمیر یوفکا
سهشنبه 25 خرداد 1400 18:37
سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه هاست که بسیار سالم و خوشمزه و مناسب مهمونی ها می باشد. سمبوسه مرغ را می توان هم با نان لواش و هم با خمیر یوفکا تهیه کرد و مواد میانی آن سلیقه ای می باشد. می توان سینه مرغ را پخت و یا اگر فرصت کافی برای پخت مرغ نداشتید آن را به قطعات کوچک خرد کنید، فقط در نظر داشته باشید خمیر یوفکا در...
-
طرز تهیه شربت شاه توت سیاه یا قرمز مجلسی خوشمزه در خانه مرحله به مرحله
جمعه 21 خرداد 1400 15:03
فصل تابستان و بهار نویدبخش آمدن میوه های جذاب و خوشمزه ای است که یکی از آنها خانواده توت می باشد که دارای انواع مختلفی هستند. شاه توت یکی از پر خاصیت ترین نوع توت می باشد که با تهیه مربا و شربت شاه توت می توانید این میوه پر خاصیت را در کل سال میل کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت شاه توت را به شما...
-
طرز تهیه ته چین گوشت لای برنج ساده و مجلسی و رستورانی با ماست
سهشنبه 18 خرداد 1400 14:26
ته چین گوشت یکی دیگر از غذاهای مجلسی ایرانی است که در مهمانی ها عضو جدا نشدنی از سفره های ما ایرانی ها می باشد. ته چین معمولا به همراه مرغ تهیه می شود. اما در پارسی دی برای شما پیشنهاد داریم که ته چین را به همراه تکه های گوشت گوسفندی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. البته ته چین در شهر های مختلف ایران با ترکیب...
-
طرز تهیه سرکه انگور سالم و طبیعی به سبک اسلامی و سنتی در خانه
شنبه 15 خرداد 1400 20:35
سرکه انگور بدست آمده از تخمیر انگوری شیرین است که دارای فواید بسیاری از جمله: تاثیر زیاد بر روی کنترل اشتها، کنترل دیابت نوع 2، تاثیر مستقیم بر متابولیسم کبد، تاثیر عالی بر روی قلب و اثر ضد سرطانی و غیره می باشد. بهتر است نوع سرکه انگور خانگی این محصول را در سبد غذاییمان قرار دهیم. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا...
-
طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
سهشنبه 11 خرداد 1400 19:05
شوید پلو یک غذای جنوبی می باشد که با ماهی طبخ می شود، شوید بدلیل خاصیتی همچون لاغری، کمک به درمان یبوست، کمک به هضم غذا، از ایجاد گاز اضافی و نفخ جلوگیری می کند و بسیار مفید است. امروز ما شوید پلو با تن ماهی را به شما آموزش می دهیم یک غذای فوق العاده سریع و خوشمزه برای روز هایی که عجله دارید و فرصت کافی برای تهیه غذا...
-
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خوشمزه با ثعلب و خامه + فوت و فن آن
سهشنبه 11 خرداد 1400 14:34
بستنی سنتی ایرانی در قدیم داخل یک بشکه دو جداره تهیه می شد که داخل بشکه را مخلوطی از خامه، شیر، ثعلب، زعفران و شکر می ریختند و در لایه خارجی یخ و نمک می ریختند و بشکه داخلی را حرکت می دادند تا بستنی آماده شود و بستنی فروش های دوره گرد جای خود را به مغازه های بستنی فروش دادند. امروزه بستنی سنتی ایرانی در کل دنیا تهیه...
-
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای خانگی به شکل رستورانی مرحله به مرحله
شنبه 8 خرداد 1400 19:23
کباب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به عنوان یک کباب خانگی شناخته می شود. این کباب خوشمزه همان کباب کوبیده معروف ایرانی است فقط به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. این کباب خوشمزه هم مانند کباب تابه ای از منازل به رستوران ها منتقل شده است. کباب کوبیده مرغ یک انتخاب مناسب برای...
-
طرز تهیه سمبوسه مرغ و قارچ ساده با نان لواش مرحله به مرحله
سهشنبه 4 خرداد 1400 13:27
سمبوسه از محبوب ترین غذاهای آسیایی است که دارای تنوع بالایی است و با مواد مختلف تهیه می شود. محبوبیت این غذا به قدری بالاست که به شهرت جهانی رسیده و در بیشتر کشورهای دنیا نیز از سمبوسه استفاده می شود. معمولا سمبوسه را در ایران یک غذای جنوبی می دانند و در جنوب ایران سمبوسه بسیار تند سرو می شود. سمبوسه معمولا با نان...
-
طرز تهیه شیرینی گوش فیل خانگی ترد و خوشمزه به سبک بازاری مرحله به مرحله
دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 23:42
گوش فیل یک شیرینی آسان و اصیل ایرانی است. از آنجایی که شکل دادن این شیرینی با دست و به شکل سنتی بوده و قالبی در کار نبود به یک مدل تهیه می شده که بعد سرخ شدن شبیه به گوش فیل می شود. گوش فیل را بعد از تهیه کردن به دو روش شیرین می کنند، روش اول با پودر قند ، روش دوم با شربت بار. اصفهانی های عزیز نوع شربت دار آن را به...
-
طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه و رستورانی با مرغ برای 4 نفر
یکشنبه 26 اردیبهشت 1400 19:22
سوپ ورمیشل که با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه است که بیشتر برای درمان سرماخوردگی تهیه می شود. هر چند این سوپ خوشمزه در خیلی از مواقع به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. نام این سوپ از رشته های ورمیشل گرفته شده است. رشته های ورمیشل از ترکیب آرد به همراه نمک و آب تهیه می شود. یکی از...
-
طرز تهیه رول سوئیسی خامه ای فوق العاده خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
شنبه 25 اردیبهشت 1400 21:46
رولت خامه ای از لایه نازکی کیک و یک لایه خامه تشکیل شده است که اصالتی سوئیسی دارد که به آن رول سوئیسی هم می گویند. رولت خامه ای در قنادی های جای مخصوص خود را دارد و همیشه پخت می شود چون طرفداران زیادی دارد. در بخش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه رولت خامه ای را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای رولت خامه ای آرد100 گرم...
-
طرز تهیه کباب لاپلو یا کباب تابه ای لا پلو ساده و خوشمزه و رستورانی
دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 13:51
کدبانوها و آشپزهایی که همیشه به دنبال یک غذای جدید و با مواد اولیه راحت هستید. پیشنهاد خوشمزه ای که این بار برای شما همراهان گرامی در نظر گرفته ایم، غذایی است که بارها تهیه و نوش جان کرده اید اما به دلیل اینکه با نام جدید کباب لاپلو یا کباب تابه ای لا پلو آورده شده است برای همه سوال است که چه غذایی می تواند باشد؟ کباب...
-
طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه بدون سیب زمینی به سبک شمالی
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400 16:52
کوکو مرغ یا کوکوی بادکوبه گیلانی یک غذای خوشمزه و پر طرفدار است که نسبت به کوکو های دیگر حالت مجلسی دارد. کوکو مرغ می تواند به عنوان یک میان وعده، غذای اصلی سبک برای شام و یا در سایز کوچک گزینه مناسبی برای سینی مزه باشد. کوکوی مرغ با مواد کاملا در دسترس تهیه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو مرغ را...
-
طرز تهیه فیش اند چیپس انگلیسی اصل خوشمزه و رستورانی با دلستر
یکشنبه 12 اردیبهشت 1400 14:52
فیش اند چیپس همان طور که از نام آن پیداست تشکیل شده از ماهی به همراه ورقه های چیپس نیز می باشد. فیش اند چیپس جزء غذاهای جدید است و یک راه حل مناسب برای کودکانی است که از خوردن ماهی فراری می باشند. فیش اند چیپس رستورانی می تواند یک میان وعده در نظر گرفته شود و همینطور به دلیل وجود ماهی میتواند یک شام سبک و عالی برای...
-
طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی خوشمزه و سوخاری مرحله به مرحله بدون فر
یکشنبه 5 اردیبهشت 1400 18:28
شنیسل مرغ غذایی است پرطرفدار که از برش نازک از گوشت که داخل پودر نان غلتانده و سرخ می شود گویند. شنیسل را نه تنها با مرغ بلکه با گوشت و سینه بوقلمون نیز طبخ می کنند. شنیسل در سراسر نقاط دنیا طبخ می شود و در زمان جنگ جهانی دوم شنیسل به ایران نیز معرفی شد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه شنیسل مرغ را به شما آموزش دهیم. این...
-
طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی خوشمزه به روش اصیل شیرازی
چهارشنبه 1 اردیبهشت 1400 17:19
شربت سکنجبین حاصل ترکیب سرکه و انگبین (شهد) است که اصالتی شیرازی دارد و دارای فواید زیادی است که به مهم ترین ها اشاره می کنیم: از بین برنده تب، اشتها آور، مفید برای کبد، رفع سردرد، باز کردن انسداد عروق، تقویت معده و غیره می باشد. در ایران شربت سکنجبن به عنوان یکی از خوراکی های روز 13 فروردین می باشد که آن را با کاهو...
-
طرز تهیه شامی لپه رشتی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
دوشنبه 30 فروردین 1400 15:47
شامی لپه که به نام های شامی رشتی یا شامی پوک نیز معروف است؛ یک شامی خوشمزه و مقوی به دلیل داشتن یک نوع پروتئین می باشد. شامی لپه در قدیم ایام اغلب در مراسمات خاص تهیه می کردند (مثلا به صورت لقمه های کوچک تزئین شده برای سفره عقد) و روی سفره های پر برکت افطاری در کنار سبزی خوردن سرو می شد. این دستور از بخش آشپزی سایت...
-
متن عاشقانه بلند و کوتاه ، جذاب و خاص برا همسر و عشقم
یکشنبه 29 فروردین 1400 14:39
متن عاشقانه کوتاه و بلند شبی را سکوتی را ریزش یک قطره اشکی را برایت آرزو دارم…! که شاید یاد من باشی لیلا مقربی جملات عاشقانه حافظ مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوست تا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست واله و شیداست دایم همچو بلبل در قفس طوطی طبعم ز عشق شکر و بادام دوست شعر کوتاه عاشقانه صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم...
-
طرز تهیه حلوای زنجبیلی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
پنجشنبه 26 فروردین 1400 16:12
حلوا زنجبیلی یک حلوای خوشمزه با ظاهری متفاوت از دیگر حلوا ها می باشد. این حلوا بسیار مناسب برای مراسم خاص می باشد. حلوا زنجبیلی بسیار مقوی و مناسب یک میان وعده کامل می باشد. این حلوا قابل شکل دهی با قالب های شکلات است و به صورت تک نفره سرو می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه حلوای زنجبیلی را به شما آموزش...
-
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
دوشنبه 23 فروردین 1400 19:59
آش دوغ یکی از آش های سنتی ایرانی است که اصالت آن به شهر اردبیل برمی گردد. ولی در خیلی از شهر های ایران هم به روش های مختلف پخته می شود. آش دوغ اردبیلی از موادی چون نخود، سبزی های کوهی و دوغ تهیه شده است که این آش را در بهار و سیزده بدر طبخ و در طبیعت نوش جان می کنند. این دستور از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا قصد داریم...
-
طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و اعلای خانگی مرحله به مرحله
جمعه 13 فروردین 1400 19:30
مربای سیب یکی از روش های نگهداری سیب است. مربای سیب را می توان با سیب زرد و هم با سیب قرمز درست کرد. این میوه مقدس که سر سفره نوروز ایرانی ها وجود دارد دارای فواید زیادی است و در میان عوام توصیه زیادی به خوردن آن می شود. سیب اصالتا آسیایی است و بعد از سالیان سال کشت در آسیا به آمریکا و اروپا برده شد. یکی از تولید...
-
طرز تهیه البالو پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی + نکات مهم آن
جمعه 6 فروردین 1400 15:27
آلبالو پلو غذای خوش آب و رنگ و مجلسی است که اصالتی آذربایجانی دارد و به دلیل محصول با کیفیت آلبالویی که در این خطه به عمل می آید، آلبالو پلوی بی نظیری طبخ می کنند. در آذربایجان با ماهیچه و یا کوفته ریزه ولی در مرکز کشور به همراه تکه های مرغ زعفرانی سرو می شود. آلبالو اصالتی ایرانی دارد و بعد به کشور های دیگر مثل...
-
طرز تهیه شیرینی گردویی ترد و خوشمزه خانگی مخصوص عید
چهارشنبه 20 اسفند 1399 22:37
شیرینی گردویی یک شیرینی سنتی و اصیل ایرانی است که در شهر قزوین هم برای پذیرایی عید نوروز طبخ می شود. برای پخت شیرینی گردویی زمان خیلی کمی هم صرف می شود و راز خوشمزگی و کیفیت آن این است که مواد را صحیح اندازه گیری کنید و مواد را حذف نکنید و اینکه حتما نکات و فوت و فن آماده سازی این شیرینی را قبل شروع به پخت مطالعه...
-
طرز تهیه کیک خیس براونی شکلاتی خوشمزه و مجلسی با فر در خانه
یکشنبه 17 اسفند 1399 18:18
کیک خیس (براونی) که از محبوبیت زیادی برخوردار است و در شیرینی فروشی و کافه ها مشتریان خاص خود را دارد. از قدمت چندان طولانی برخوردار نیست.کیک خیس در سال 1893 به سفارش هتل داری برای پذیرایی از مهمانان خانم پخته شد. این کیک از رطوبت بالایی برخوردار است و پودر نمی شود. به مرور زمان دستور کیک کامل تر شد و در نهایت تبدیل...
-
طرز تهیه شیرینی توت بادامی خانگی قزوین بدون نیاز به فر
یکشنبه 17 اسفند 1399 16:24
شیرینی توت یا شیرینی توت بادامی یکی از آسان ترین راه های تهیه شیرینی نوروزی می باشد که نیاز به فر ندارد و شما با رنگی کردن آنها به تنهایی می توانید پذیرایی خود را خاص کنید. این شیرینی خوشمزه از پودر بادام تهیه می شوند و به دلیل شکل ظاهری آنها به توت به این نام معروف شده اند. این شیرینی ماندگاری بالایی دارد فقط به خاطر...
-
طرز تهیه کیک کاکائویی مخصوص خانگی خوشمزه و مجلسی
یکشنبه 10 اسفند 1399 20:56
کیک شکلاتی مخصوص یک کیک پرطرفدار است چه افراد که علاقه مند به کیک و شیرینی هستند چه افرادی که علاقه مند به طعم شکلات هستند. بهترین ترکیب برای این کیک جذاب، تزیین با سس گاناش است که طعم شکلات آن را بی نظیر می کند. کیک ها دارای بافت اسفنجی می باشند که دارای اصالت اروپایی هستند و از مخلوط آرد و یک عمل آورنده مثل بکینگ...