-
طرز تهیه حلوا ارده شکری (حلوا تاهینی) خانگی خوشمزه برای صبحانه مرحله به مرحله
یکشنبه 21 شهریور 1400 19:47
حلوا ارده یکی از مواد غذایی است که از مشتقات کنجد می باشد و از ارده کنجد تهیه می شود. بهترین حلوا ارده در اردکان یزد تهیه می شود، زیرا به دلیل اینکه به روش کاملا سنتی تهیه می شود طعم بسیار خوشایندی دارد. این خوراکی جذاب در کشور های دیگری مانند یونان، ترکیه، یوگوسلاوی، لبنان، عربستان و شوروی هم آماده و مصرف می شود. در...
-
طرز تهیه قابلی پلو افغان مجلسی و خوشمزه با گوشت گوسفندی یا مرغ مرحله به مرحله
جمعه 19 شهریور 1400 01:04
قابلی پلو یا کابلی پلو یک غذای سنتی و بسیار خوشمزه می باشد که اصالتی افغانستانی دارد و به عنوان غذای رسمی افغانستان استفاده می شود. البته این غذا در کشور های همسایه هم تهیه شده و طعمی رو به شیرینی دارد. اگر تمایل به خوردن غذا های شیرین دارید این غذا را از دست ندهید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه قابلی پلو...
-
طرز تهیه پنیر خانگی چرب ساده با ماست و سرکه بدون مایه پنیر
چهارشنبه 17 شهریور 1400 20:30
پنیر خانگی شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر بیاد ولی این کار نه به ابزار خاصی نیاز دارد نه خیلی سخت است فقط کافی است شما چند نکته را رعایت کنید تا پنیر بسیار خوشمزه در خانه تهیه کنید. پنیر از بریده شدن شیر حاصل می شود. شما می توانید برای اینک شیر ببرد از سرکه سفید یا ماست ترش استفاده کنید که ما به شما پیشنهاد می دهیم...
-
طرز تهیه لواشک زردآلو خانگی با طعم عالی و خوشمزه مرحله به مرحله
جمعه 12 شهریور 1400 00:54
لواشک زرد آلو یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین لواشک ها است. به دلیل طعم و ملس بودن آن با ذائقه افراد بیشتری سازگار است. تهیه لواشک راهی بسیار مناسب برای نگهداری میوه در تمام فصول سال و همینطور تهیه تنقلاتی سلامت برای کودکان می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه لواشک زرد آلو را به شما آموزش دهیم. مواد...
-
طرز تهیه خورش قورمه سبزی مجلسی با گوشت و لوبیا مرحله به مرحله
چهارشنبه 10 شهریور 1400 23:50
خورش قورمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که تاریخچه آن به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال پیش بر می گردد که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قورمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود. البته در برخی شهرها این خورش با مواد دیگری طبخ می...
-
طرز تهیه ماست خانگی سفت و پر چرب بدون مایه ماست
شنبه 6 شهریور 1400 20:06
ماست خانگی خوشمزه که هر خانم خونه ای حداقل تجربه یکبار امتحان کردن آن را دارد. تهیه ماست خانگی در منزل کار بسیار آسانی است به شرطی که نکاتی که ما امروز به شما یاد می دهیم را رعایت کنید. تهیه ماست علاوه بر خوشمزگی بسیار سالم تر از ماست های پاستوریزه بوده سعی کنید از شیر گاو پرچرب استفاده کنید تا ماست با کیفیتی داشته...
-
طرز پخت سماق پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
شنبه 6 شهریور 1400 13:27
سماق پلو یکی از غذا های اصیل ایرانی می باشد که دارای خواص بسیار زیادی بوده و بسیار خوشمزه می باشد. سماق دارای خواصی چون از بین برنده میکروب های بدن، خاصیت ضد سرطانی و جلوگیری کننده از پوکی استخوان است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سماق پلو را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای سماق پلو گوشت چرخ کرده 300 گرم...
-
طرز تهیه و دستور پخت مربای بالنگ شفاف خانگی خوشمزه با شکر و آب بالنگ
چهارشنبه 3 شهریور 1400 22:07
مربای بالنگ ، یا بادرنگ گیاهی بومی هند است که از خانواده مرکبات می باشد و دارای گوشتی ضخیم و آب کمی است. این گیاه دارای خواص بسیار زیادی چون خاصیت آنتی اکسیدانی است قلب را تقویت می کند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و... در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای بالنگ را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای...
-
طرز تهیه موهیتو خانگی لیمو نعناع رستورانی با آب گازدار
دوشنبه 1 شهریور 1400 20:04
موهیتو یکی از نوشیدنی های جذاب فصل تابستون می باشد که ریشه کوبایی دارد. موهیتو به نشانه طراوات در خانواده کوکتل ها شهرت دارد. موادی که در موهیتو استفاده شده در رفع عطش و تشنگی بسیار مفید است. موهیتو در سراسر دنیا از محبوبت خاصی برخودار است یکی از اشخاصی که جذب موهیتو شد ارنست همینگوی است. در مورد پیدایش موهیتو اطلاعات...
-
طرز تهیه شربت بار شفاف با آبلیمو و گلوگز به سبک حرفه ای ها برای انواع شیرینی و کیک
یکشنبه 31 مرداد 1400 16:33
شربت بار ، شربتی بین المللی است که کاربرد های بسیاری برای تهیه شیرینی هایی مثل گوش فیل، باقلوا، بامیه عربی، زولبیا بامیه و مرطوب کردن کیک ها و پایه انواع شربت های قوام آمده است که غلظت آن از عسل کمتر است رنگ آن باید براق باشد و در کیفیت و تردی شیرینی ها تاثیر خاصی نگذارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت...
-
طرز تهیه شربت تخم شربتی ساده و خوشمزه سنتی با گلاب مناسب گرمازدگی و معده
جمعه 29 مرداد 1400 13:45
شربت تخم شربتی یکی از نوشیدنی های گوارای اصیل ایرانی است. این شربت از گرما زدگی جلوگیری می کند و تخم شربتی دارای خواص زیادی چون جلوگیری از استرس، مفید برای معده و گوارش، لاغر کننده طبیعی و دارای خواصی برای سلامتی دندان می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت تخم شربتی را به شما آموزش دهیم. مواد لازم...
-
طرز تهیه لواشک خانگی ساده و ترش با انار مرحله به مرحله
سهشنبه 26 مرداد 1400 13:50
لواشک خانگی انار بسیار خوشمزه و سالم است. شما می توانید با انواع میوه ها در منزل به راحتی تهیه کنید. تهیه لواشک خانگی هم مقرون به صرفه هم سالم تر و بهداشتی تر می باشد. طعم های لواشک بستگی به میوه هایی که در آن استفاده می کنید دارد مثلا سیب و گلابی مزه شیرینی دارد ولی لواشک انار یا زغال اخته طعم ترشی بیشتری دارد. اما...
-
طرز تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت قلقلی خوشمزه و مجلسی با کشمش و گردو
پنجشنبه 21 مرداد 1400 23:46
قنبر پلو یا (غمبر پلو) یک غذای قدیمی و اصیل شیرازی است که امروزه خیلی کمتر تهیه می شود. این غذا به دلیل داشتن شیره انگور و رب انار رنگ کمی تیره دارد. قنبر پلو شیرازی غذایی بسیار مغذی است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه قنبر پلو را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای قنبر پلو شیرازی برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده...
-
طرز تهیه چیپس خانگی ساده و خوشمزه به روش بازاری با سولاردوم و روی گاز
چهارشنبه 20 مرداد 1400 18:51
چیپس سیب زمینی خانگی یکی از خوراکی های محبوب بچه ها و بزرگتر ها می باشد که شما با رعایت چند نکته می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. تاریخچه چیپس به ۷۵۰ سال پیش در کشور پرو و شیلی بار می گردد اما عصر طلایی چیپس به سال ۱۹۵۰ توسط مک دونالد قوام پیدا می کند. شما برای حاضر کردن چیپس می توانید هم از فر و هم از سولاردم یا...
-
طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه خانگی با چاشنی مخصوص به روش اصیل شیرازی
شنبه 16 مرداد 1400 16:43
سالاد شیرازی یک چاشنی اصیل ایرانی برای سرو در کنار غذا می باشد که اصالتی شیرازی دارد. اگر تاریخچه سالاد شیرازی را بخواهید بدانید. داستان سالاد شیرازی از آنجایی شروع شد که فرمانروای شیراز دستور به برگزاری مسابقه ای می دهد که در آن هر کسی که این سالاد را با این دستور به بهترین شکل تهیه کند جایزه دریافت می کند. این شد که...
-
طرز تهیه ته چین بوقلمون خوشمزه و مجلسی زعفرانی مرحله به مرحله
پنجشنبه 14 مرداد 1400 19:14
ته چین بوقلمون یکی از خوشمزه ترین ته چین ها می باشد که می توانید با سینه یا ران بوقلمون تهیه کنید. ته چین بوقلمون بسیار مجلسی و خوشمزه بوده و طعم متفاوتی دارد. گوشت بوقلمون را می توانید جایگزین گوشت در منزل کنید به خصوص برای کسانی که کلسترول بالا دارند زیرا چربی بسیار کمی دارد که معادل ۱ گرم چربی در ۳۰ گرم گوشت است و...
-
طرز تهیه نرگسی پلو یا سیر پلو شیرازی خوشمزه و آسان
دوشنبه 11 مرداد 1400 20:12
نرگسی پلو یکی از غذا های خوشمزه شیرازی است که در فصول سرد و زمستان تهیه می شود. اگر داخل این غذا سیر بریزید به آن دمپختک سیر نرگسی نیز می گویند. برای تهیه این غذا از هویج زردک استفاده می شود که در فصول سرد برداشت می شود. زردک خواص بسیاری دارد از جمله معده را تقویت می کند، سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A...
-
طرز تهیه آش ترخینه با دوغ و لوبیا چیتی فوق العاده خوشمزه و مجلسی به سبک اراکی
دوشنبه 11 مرداد 1400 12:58
آش ترخینه یکی از آش های اصیل ایرانی است که در شهرهای مانند اراک، بروجرد، همدان و... آن را تهیه می کنند. ترخینه از بلغور گندم پخته شده و خشک شده تهیه شده است که بانوان عزیز آن را در فصل گرما تهیه و خشک می کنند و می شود ماده اصلی آش ترخینه که در کل سال از آن استفاده می کنند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه آش...
-
طرز تهیه رب انار شمالی خانگی ملس و خوشمزه مرحله به مرحله
چهارشنبه 6 مرداد 1400 17:29
رب انار خانگی یکی از رب های خوشمزه که شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد ولی تهیه آن در منزل بسیار آسان است. سعی کنید برای رب انار از انار هایی انتخاب کنید که ترش و قرمز شدند یا به اصطلاح انار جنگلی نیز می گویند ولی اگر در دسترس نبود از انار معمولی استفاده کنید و اگر شیرین بود نیاز به اضافه کردن شکر نیست و دقت داشته...
-
طرز تهیه خورشت خلال بادام رستورانی خوشمزه با گوشت خورشتی به روش اصل کرمانشاهی
چهارشنبه 6 مرداد 1400 16:13
خورشت خلال یکی از خورشت های خوشمزه و جذاب اصیل ایرانی است که اصالت آن مربوط به غرب کشور و کرمانشاه می باشد و در مراسمات خاص تهیه و سرو می شود. در خورشت خلال از خلال پسته و بادام استفاده می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت خلال بادام را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای خورشت خلال گوشت خورشتی 300 گرم...
-
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه با گوشت خوشمزه و آسان
شنبه 2 مرداد 1400 15:22
پاستا با سس قارچ و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب آموزش امروز ماست. بدون شک نام پاستا با کشور ایتالیا گره خورده و جالب است بدانید سالانه در این کشور ۲۷ کیلوگرم پاستا مصرف می کنند که با این رقم در مصرف پاستا از آمریکا پیشی گرفتند. پاستا ها انواع و شکل های گوناگون (بیش از ۳۰۰ مدل در جهان) دارند. در اوایل سال های...
-
طرز تهیه یارمه پلو خوشمزه و محلی بدون گوشت با گوجه فرنگی و ماش
شنبه 26 تیر 1400 15:40
یارمه پلو از اون دسته غذا هایی است که بسیار مقوی بوده و در شهرهای مختلفی از جمله قم و مرکزی و لنگرود طبخ می شود. یارمه پلو غذایی بسیار کامل بوده که می توانید به تنهای مصرف کنید و اگر تمایل داشتید به همراه گوشت قلقلی یا فیله مرغ نیز میل کنید. یارمه سرشار از ویتامین D و A می باشد و غذای مفید برای زنان باردار است و...
-
طرز تهیه خیارشور سرکه ای ترد و خوشمزه به روش صنعتی در خانه
پنجشنبه 24 تیر 1400 15:31
خیار شور یکی از خوشمزه و پر طرفدار ترین چاشنی کنار غذا است که هم به صورت بازاری آن وجود دارد و هم اینکه بانوان عزیز در منزل آن را تهیه می کنند. خیار شور نه تنها در کنار خیلی از غذا ها به عنوان چاشنی قرار می گیرد بلکه داخل خیلی از غذا ها کاربرد دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خیار شور خانگی را به شما...
-
طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده و خوشمزه در خانه با اسفناج تازه
یکشنبه 20 تیر 1400 21:19
نرگسی اسفناج یکی از غذا های مقویی و اصیل ایرانی و غذای محلی شمال کشور می باشد که در کمترین زمان ممکن تهیه می شود. از این غذا می توان به عنوان منبع ویتامین نام برد. اسفناج فواید بسیاری برای بدن دارد از جمله: درمان اکنه، مفید برای سوزش معده، سلامت قلب، رشد مو، درمان کم خوابی، دارای خواص ضد سرطانی کمی از خواص این گیاه...
-
طرز تهیه کله پاچه طباخی ساده خانگی و خوشمزه به روش بازاری
شنبه 19 تیر 1400 15:04
کله پاچه یکی از غذا های محبوب ما ایرانی ها می باشد که سالیان طولانی است که طبخ و مصرف می شود. کله پاچه تشکیل شده از گوش، بنا گوش، زبان، مغز، گوشت صورت و پاچه ها است. طبخ این غذای خوشمزه و اصیل مانند دیزی بوده و زمان بر می باشد، اما اجزای کله پاچه سرشار از ویتامین B، روی و آهن هستند. پروئتین موجود در کله پاچه برای...
-
طرز تهیه خورش مسما بادمجان با مرغ زعفرانی و رب گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی
پنجشنبه 17 تیر 1400 21:08
مسما بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. مسما بادمجان هم با گوشت خورشتی و هم با مرغ قابل تهیه و در دو حالت هم بسیار خوشمزه می شود. مسما بادمجان را در روزهای گرم تابستان بدون گوشت و مرغ هم تهیه می شود که گزینه بسیار مناسبی برای گیاه خواران عزیز است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز...
-
طرز تهیه کیک دو رنگ زبرا اسفنجی شکلاتی و ساده خوشمزه با ماست
دوشنبه 14 تیر 1400 13:32
کیک دو رنگ یا کیک زبرا از کیک های ساده می باشد که تهیه آن بسیار ساده است به شرطی که یک سری نکات در آن رعایت شود. حتما تمام مواد کیک را از قبل از یخچال خارج کنید این کار باعث می شود کیک شما پف خوبی کند. اگر یکباره تخم مرغ سرد را از یخچال خارج کنید و داخل کیک بزنید کیک پف خوبی نمی کند و همچنین مواد را طبق اولویت در...
-
طرز تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه و عالی به سبک بازاری با گوجه فرنگی
پنجشنبه 10 تیر 1400 20:45
سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ یکی از چاشنی های خوشرنگ و طعم است که طرفداران بسیار زیادی دارد. سس گوجه فرنگی را اولین بار بریتانیایی ها تهیه کردند. بعد از این که ملوانان و تجار از کشور های آسیایی که چاشنی های زیادی در کنار غذا داشتند برمی گشتند، علاقه مند به این بودند که چنین چاشنی هایی در کشور خود داشته باشند و سس گوجه...
-
طرز تهیه کیک دو رنگ زبرا اسفنجی ساده و شکلاتی مرحله به مرحله
چهارشنبه 9 تیر 1400 14:27
امروز همراه شما هستیم با آموزش کیک ساده اما متفاوت، به نام کیک دو رنگ یا همان کیک زبرا. کیک دو رنگ یک کیک اسفنجی ساده است که به ۲ قسمت تقسیم شده و یک قسمت رنگی شده و یک قسمت ساده است که ترکیب این دو در کنار هم می تواند به شما عزیزان یک کیک جدید بدهد. کیک دو رنگ را به این دلیل کیک زبرا می نامند که ظاهر راه راه و گوره...
-
طرز تهیه موساکا بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و سیب زمینی و سس بشامل
دوشنبه 7 تیر 1400 16:13
موساکای بادمجان غذایی بسیار خوشمزه است که اصالتی ترک دارد که یکی از غذا های مهم یونان هم به حساب می آید. موساکا تهیه شده از لایه های گوشت، بادمجان و سس بشامل که به صورت لایه ای چیده شده و داخل فر پخته می شود. موساکا بسیار مناسب برای پیش غذا است و با ظرفی که پخته می شود سر میز پذیرایی آورده می شود. در بخش آشپزی امروز...