کوکوی نخود فرنگی با سیب زمینی یکی از کوکو های جدید ایرانی است و بسیار خوشمزه و مغذی می باشد. کوکوی نخود فرنگی را با نخود نوبرانه بهار تهیه می کنند، در فصل های دیگر می توان هم از نخود فریزری و یا کنسروی استفاده کرد. عطر بوی کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی هوش از سر می برد و می توان به عنوان یک شام ساده و یا عصرانه تهیه و نوش جان کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.
نخود فرنگی | 300 گرم |
سیب زمینی | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
سیر | 3 حبه |
نمک، فلفل و زرد چوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا نخود فرنگی را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه آب و کمی نمک زمان می دهیم تا کاملا مغز پخت شود.
در این فاصله سیب زمینی، پیاز و سیر را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم. بعد آب اضافی این مواد را جدا می کنیم و مواد را داخل کاسه بزرگتری می ریزیم و نخود فرنگی های پخته شده را هم به مواد می افزاییم.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته از سلامت تخم مرغ ها مطمئن شدیم؛ نمک، فلفل و زردچوبه به تخم مرغ افزوده و مخلوط می کنیم تا حالت لختگی تخم مرغ از بین برود.
حالا مواد تخم مرغی آماده شده را به مواد کوکو می افزاییم و کاملا مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مواد کوکو آماده پخت شود.
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و مواد کوکو آماده شده را بنا به سلیقه تان سرخ کنید تا کاملا برشته و مغز پخت شود. سپس داخل ظرف سرو چیده در کنار سبزیجات و نان تازه نوش جان کنید.
منبع: سایت سلام دنیا