کوکو سویا با سیب زمینی یکی از غذا های بسیار خوشمزه و کاملا گیاهی است که برای گیاه خواران عزیز بسیار مناسب می باشد چون علاوه بر سویا، سبزیجات مفید دیگری هم در این کوکو وجود دارند. کوکو سویا را به عنوان یک ساندویچ بسیار خوشمزه برای تغذیه کودکان و یا یک عصرانه عالی برای یک پیک نیک می توان تهیه کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو سویا با سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.
پیاز | 1 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
قارچ | 3 عدد |
سیب زمینی | 1 عدد |
سویا | 250 گرم |
جعفری | 50 گرم |
آرد | 2 قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل و زرد چوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا سویا ها را داخل آب به مدت 30 دقیقه خیس می کنیم و بعد از این زمان آبکش کرده و اجازه می دهیم آب اضافی آن خارج شود. پیاز را پوست کنده و رنده می کنیم. سیب زمینی پخته شده را هم پوست کنده و رنده می کنیم. قارچ ها را هم نگینی ریز خرد می کنیم. جعفری شسته و خشک شده را ساطوری می کنیم.
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل، و زردچوبه را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. در نهایت آرد را افزوده و با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
حالا به ترتیب، سیب زمینی، سویا، پیاز، جعفری و قارچ را به مواد تخم مرغی می افزاییم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم.
تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم، گرم که شد کوکو را دانه ای، داخل قالب و یا یک تکه داخل تابه ریخته و دو سمت آن را با حرارت ملایم می پزیم تا کاملا طلایی و برشته شود.
بعد از پخت کوکو ها را روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس داخل ظرف زیبایی چیده در کنار سبزیجات تازه نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا