دستور پخت شکلات صبحانه
منبع: سلام دنیا
همه شما عزیزان مطمئنا انواع برگر ها را در فست فود ها نوش جان کرده اید و می دانید که از خوشمزه ترین برگر ها میتوان به رویال برگر نیز اشاره کرد. رویال برگر از آن دسته ساندویچ هاست که محال ممکن است کسی آن را تا به حال نخورده باشد. رویال برگر به دلیل اینکه مخلفات زیادی دارد و میتوان به ژامبون ۹۰ % گوشت آن اشاره کرد، به نسبت دیگر ساندویچ ها کمی گران تر است. به همین دلیل است که امروز برای شما عزبزان طرز تهیه رویال برگر خانگی به سبک فست فودی را آماده کرده ایم تا با مواد کمی ارزان قیمت تر هم شاهد یک رویال برگر عالی در خانه باشید. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه رویال برگر فست فودی و حرفه ای با قارچ و پنیر و ژامبون و سوسیس.
ابتدا سیر را با پشت کارد له کرده و به گوشت اضافه کنید. همینطور ۱ عدد پیاز را رنده کرده و آب پیاز را گرفته و به همراه ادویه های لازم و همینطور پودر سوخاری و پنیر چدار را به گوشت اضافه کرده و همه را با هم ورز دهید تا یک دست شوند. سپس به صورت گلوله های کوچک تقسیم کرده و در کف دست به شکل گرد پهن کنید و بر روی کاغذ روغنی قرار دهید تمامی برگر های اماده شده را و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید و سپس در روغن کم سرخ کرده و کنار بگذارید.
سوسیس را می توانید از هر نوعی که می پسندید انتخاب کنید و به صورت حلقه ای خورد کرده و در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
قارچ ها را به صورت حلقه ای خورد کرده و در روغن با حرارات بالا تفت دهید و از روغن درآورده و کنار بگذارید.
مخلفات همبرگر را که شامل کاهو، گوجه و خیار شور و همینطور پیاز می باشد را به صورت حلقه ای خورد کنید و کنار بگذارید.
این مرحله پایان کار است و کافی است که موادی که آماده کرده اید را داخل نان گذاشته و همه را با هم به صورت طبقه ای بر روی هم چیدمان کنید. نان را برداشته از سس دلخواه بزنید. ابتدا کاهو، ژامبون گوشت، سوسیس، قارچ، پنیر ورقه ای، همبرگر، ژامبون گوشت، گوجه، خیار شور و در آخر حلقه های پیاز را قرار دهید. رویال برگر آماده شده را می توانید به مدت کوتاهی در فر قرار دهید تا پنیر داخلش آب شود. می توانید در بین تمامی لایه ها از پنیر نیز استفاده کنید. رویال برگر شما آماده است می توانید همراه با نوشدنی و انواع چاشنی ها سرو کنید و نوش جان فرمائید.
منبع : پارسی دی
پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا یک پنیر ساده است که بسیار کشدار است و در تمام دنیا برای لازانیا، پاستا، دسرها استفاده می شود. ولی در ایران به نام پنیر پیتزا شناخته می شود و بیشتر به صورت رنده شده در فروشگاه ها عرضه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم تا در خانه و هزینه کمتر این پنیر لذیذ را آماده کنید.
مواد لازم برای پنیر پیتزا
دستور پخت پنیر پیتزا مخصوص با شیر لبنیاتی
1. طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی شیر: ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته و به مدت 30 دقیقه حرارت دهید. بعد سرکه را به شیر افزوده و دوباره به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.
2. مرحله دوم: آماده سازی مایه خمیر
حالا مایه پنیر را در 3/4 پیمانه آب حل کنید و به شیر بیفزایید، حرارت را ملایم کنید و همواره شیر را هم بزنید تا 15 دقیقه دیگر سپری شود.
3. مرحله سوم: برش دادن دلمه ها
حالا 15 دقیقه شیر را بدون اینکه هم بزنیم اجازه دهیم تا شیر دلمه شود. بعد به وسیله یک چاقو دلمه ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
4. مرحله چهارم: سرد کردن شیر
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشت و کف قابلمه را داخل ظرفی که پر از آب خنک است فرو می بریم که یکباره خنک شود.
5. مرحله پنجم: قرار دادن شیر روی حرارت
حالا شیر دلمه شده را روی حرارت می گذاریم تا دوباره به نقطه جوش برسد نهایتا 20 دقیقه زمان کافیست.
6. مرحله ششم صاف کردن دلمه ها
یک تنظیف روی قابلمه ای قرار می دهیم و شیر دلمه شده را داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب پنیر به طور کامل خارج شده و پنیر خشک شود.
7. مرحله آخر: شکل دادن به پنیر
حالا کمی به پنیر حرارت غیر مستقیم می دهیم تا کمی نرم شوند و بعد آنها را ورز می دهیم و به شکل گلوله های کوچک در می آوریم و داخل آب و نمک سرد برای 2 تا 3 روز می توانید نگهداری کنید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پنیر موزارلا:
منبع: سلام دنیا
سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه هاست که بسیار سالم و خوشمزه و مناسب مهمونی ها می باشد. سمبوسه مرغ را می توان هم با نان لواش و هم با خمیر یوفکا تهیه کرد و مواد میانی آن سلیقه ای می باشد. می توان سینه مرغ را پخت و یا اگر فرصت کافی برای پخت مرغ نداشتید آن را به قطعات کوچک خرد کنید، فقط در نظر داشته باشید خمیر یوفکا در مجاورت هوا قرار ندهید زیرا زود خشک می شود و بعد از استفاده آن را داخل زیب کیپ قرار دهید و تا ماه ها در فریزر قابل استفاده است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ ساده و خوشمزه با پنیر و خمیر یوفکا.
خمیر یوفکا (مستطیل یا مخصوص سمبوسه) | ۱ بسته |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
جعفری | ۱ ق غذا خوری |
رب | ۱ ق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر و برگ بو | به مقدار لازم |
سینه مرغ را داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و دو عدد برگ بو ریخته آب اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شود سپس آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید (اگر فرصت کافی ندارید سینه مرغ را فیله کرده و خیلی ریز کنید که با تفت دادن پخته شود).
پیاز را رنده کرده داخل تابه می ریزیم و با کمی روغن خوب تفت می دهیم تا سبک شود و مرغ ریش ریش شده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و در آخر قارچ ها را خوب شسته ورقه ورقه می کنید و ۱ ق غذا خوری روی قارچ آبلیمو ریخته تا سیاه نشود و حالا رب را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. ادویه های غذا را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد جعفری را اضافه می کنیم.
خمیر یوفکا را ۱۰ دقیقه قبل شروع کار از یخچال یا فریرز خارج کرده تا هم دمای محیط شوند، یک کاسه شیر یا آب کنار دست تون قرار بدید و با قلمو هر لایه خمیر را قبل از ریختن مواد خوب مرطوب کرده تا در حین پیچیدن نشکنه و یا پاره نشود سپس از مواد مرغ روی سمبوسه ریخته و مقداری پنیر پیتزا به دلخواه روی مواد ریخته و می پیچیم.
سمبوسه را به دو روش می توان پخت : روش اول می توانید داخل روغن داغ خوب سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار داده سپس میل نمائید.
روش دوم : با کمی زرده تخم مرغ یا زعفران روی سمبوسه را رومال کرده سپس کنجد و یا سیاه دانه روش بپاشید و در فر بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم. نوش جان