آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی با پودر کاکائو و شیر در خانه مرحله به مرحله

شکلات صبحانه محصولی بدست آمده از فندق و شکلات است که در بین تمام افراد دنیا دارای محبوبیت است، و اغلب برای صبحانه در کنار پنکیک و یا نان مورد استفاده قرار می گیرد. این خوراکی هیجان انگیز طعم دهنده عالی برای دسر و شیرینی ها هم می باشد. در بخش آشپزی امروز  قصد داریم تا طرز تهیه شکلات صبحانه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شکلات صبحانه
  • پودر کاکائو 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • کره 50 گرم
  • پودر فندق 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیه شکلات صبحانه | سلام دنیا


دستور پخت شکلات صبحانه


1. طرز تهیه شکلات صبحانه خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده کردن مواد است، ابتدا پودر کاکائو و شکر را با هم خوب مخلوط کرده و به آرامی شیر را به آن افزوده و مخلوط می کنیم تا کاملا شکر در شیر حل شود.

2. مرحله دوم: فرآیند پخت مواد

ترکیب آماده شده را روی حرارت گذاشته مدام مخلوط می کنیم تا ته نگیرد و حدودا بعد از گذشت 60 دقیقه مواد کم کم غلیظ می شوند.

3. مرحله سوم: افزودن کره

در این مرحله کره را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا مواد هر چه بیشتر قوام پیدا کنند. حالا از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.

4. مرحله آخر: افزودن پودر فندق به شکلات

پودر فندق را به شکلات صبحانه افزوده و خوب مخلوط می کنیم. حالا می توانید شکلات صبحانه خانگی آماده شده را نوش جان کنید و یا برای تزئین دسر و کیک از آن استفاده کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه شکلات صبحانه
  • در صورتی که تمایل دارید شکلات تلخ تری داشته باشید، مقدار شکلات را بیشتر کرده و اگر شیرین تر دوست دارید مقدار شکلات را کمتر کنید.
  • شکلات صبحانه روی حرارت باید مداوم مخلوط شود و هرگز نباید ته بگیرد.
  • شکلات صبحانه تا 1 ماه در ظرف در بسته داخل یخچال قابل نگهداری است.

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه رویال برگر فست فودی و حرفه ای با قارچ و پنیر و ژامبون و سوسیس

همه شما عزیزان مطمئنا انواع برگر ها را در فست فود ها نوش جان کرده اید و می دانید که از خوشمزه ترین برگر ها میتوان به رویال برگر نیز اشاره کرد. رویال برگر از آن دسته ساندویچ هاست که محال ممکن است کسی آن را تا به حال نخورده باشد. رویال برگر به دلیل اینکه مخلفات زیادی دارد و میتوان به ژامبون ۹۰ % گوشت آن اشاره کرد، به نسبت دیگر ساندویچ ها کمی گران تر است. به همین دلیل است که امروز برای شما عزبزان طرز تهیه رویال برگر خانگی به سبک فست فودی را آماده کرده ایم تا با مواد کمی ارزان قیمت تر هم شاهد یک رویال برگر عالی در خانه باشید. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه رویال برگر فست فودی و حرفه ای با قارچ و پنیر و ژامبون و سوسیس.

مواد لازم برای تهیه رویال برگر خانگی

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • آرد سوخاری ۱ فنجان
  • پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
  • نان همبرگر ۵ عدد
  • پنیر چدار ۱ فنجان
  • قارچ ۶ عدد
  • ژامبون گوشت و مرغ ۲۰۰ گرم
  • سوسیس ۵ عدد
  • پنیر ورقه ای ۱ بسته
  • کاهو گوجه و خیار شور به میزان لازم
  • سس دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه رویال برگر

طرز تهیه رویال برگر فست فودی با قارچ و پنیر و ژامبون و سوسیس

مرحله اول: آماده سازی گوشت

ابتدا سیر  را با پشت کارد له کرده و به گوشت اضافه کنید. همینطور ۱ عدد پیاز را رنده کرده و آب پیاز را گرفته و به همراه ادویه های لازم و همینطور پودر سوخاری و پنیر چدار را به گوشت اضافه کرده و همه را با هم ورز دهید تا یک دست شوند. سپس به صورت گلوله های کوچک تقسیم کرده و در کف دست به شکل گرد پهن کنید و بر روی کاغذ روغنی قرار دهید تمامی برگر های اماده شده را و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید و سپس در روغن کم سرخ کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: سوسیس

سوسیس را می توانید از هر نوعی که می پسندید انتخاب کنید و به صورت حلقه ای خورد کرده و در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله سوم: قارچ

قارچ ها را به صورت حلقه ای خورد کرده و در روغن با حرارات بالا تفت دهید و از روغن درآورده و کنار بگذارید.

 

مرحله چهارم: خرد کردن

مخلفات همبرگر را که شامل کاهو، گوجه و خیار شور و همینطور پیاز می باشد را به صورت حلقه ای خورد کنید و کنار بگذارید.

 

مرحله پنجم: آماده سازی رویال برگر

این مرحله پایان کار است و کافی است که موادی که آماده کرده اید را داخل نان گذاشته و همه را با هم به صورت طبقه ای بر روی هم چیدمان کنید. نان را برداشته از سس دلخواه بزنید. ابتدا کاهو، ژامبون گوشت، سوسیس، قارچ، پنیر ورقه ای، همبرگر، ژامبون گوشت، گوجه، خیار شور و در آخر حلقه های پیاز را قرار دهید. رویال برگر آماده شده را می توانید به مدت کوتاهی در فر قرار دهید تا پنیر داخلش آب شود. می توانید در بین تمامی لایه ها از پنیر نیز استفاده کنید. رویال برگر شما آماده است می توانید همراه با نوشدنی و انواع چاشنی ها سرو کنید و نوش جان فرمائید.


نکات کمک کننده در تهیه رویال برگر خانگی حرفه ای

  1. در صورت تمایل می توانید سس قارچ تهیه بفرمائید.
  2. در صورت تمایل می توانید بین هر لایه در برگر از پنیر استفاده نمائید.
  3. در رستوران ها از ژامبون ۹۰% در تهیه برگر ها استفاده می شود و شما در منزل می توانید با درصد پائین تر استفاده نمائید.
  4. رویال برگر را میتوانید به همراه انواع سالادها و چاشنی ها و نوشیدنی ها سرو کنید.
  5. برای آب شدن پنیر بین لایه ها می توانید از فر استفاده کنید.

منبع : پارسی دی

طرز تهیه پنیر پیتزا موزارلا خوشمزه و مخصوص خانگی با مایه پنیر برای انواع فست فود ها

پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا یک پنیر ساده است که بسیار کشدار است و در تمام دنیا برای لازانیا، پاستا، دسرها استفاده می شود. ولی در ایران به نام پنیر پیتزا شناخته می شود و بیشتر به صورت رنده شده در فروشگاه ها عرضه می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پنیر پیتزا را به شما آموزش دهیم تا در خانه و هزینه کمتر این پنیر لذیذ را آماده کنید.

مواد لازم برای پنیر پیتزا

  • مایه پنیر 3/4 پیمانه
  • آب 3/4 پیمانه
  • شیر 4 پیمانه
  • سرکه 3 قاشق غذاخوری
  • آب به میزان لازم

طرز تهیه پنیر پیتزا | سلام دنیا

دستور پخت پنیر پیتزا مخصوص با شیر لبنیاتی


1. طرز تهیه پنیر پیتزا خانگی خوشمزه

مرحله اول آماده سازی شیر: ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته و به مدت 30 دقیقه حرارت دهید. بعد سرکه را به شیر افزوده و دوباره به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.

2. مرحله دوم: آماده سازی مایه خمیر

حالا مایه پنیر را در 3/4 پیمانه آب حل کنید و به شیر بیفزایید، حرارت را ملایم کنید و همواره شیر را هم بزنید تا 15 دقیقه دیگر سپری شود.

3. مرحله سوم: برش دادن دلمه ها

حالا 15 دقیقه شیر را بدون اینکه هم بزنیم اجازه دهیم تا شیر دلمه شود. بعد به وسیله یک چاقو دلمه ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

4. مرحله چهارم: سرد کردن شیر

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشت و کف قابلمه را داخل ظرفی که پر از آب خنک است فرو می بریم که یکباره خنک شود.

5. مرحله پنجم: قرار دادن شیر روی حرارت

حالا شیر دلمه شده را روی حرارت می گذاریم تا دوباره به نقطه جوش برسد نهایتا 20 دقیقه زمان کافیست.

6. مرحله ششم صاف کردن دلمه ها

یک تنظیف روی قابلمه ای قرار می دهیم و شیر دلمه شده را داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب پنیر به طور کامل خارج شده و پنیر خشک شود.

7. مرحله آخر: شکل دادن به پنیر

حالا کمی به پنیر حرارت غیر مستقیم می دهیم تا کمی نرم شوند و بعد آنها را ورز می دهیم و به شکل گلوله های کوچک در می آوریم و داخل آب و نمک سرد برای 2 تا 3 روز می توانید نگهداری کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه پنیر موزارلا:

  • در مصرف این نوع پنیر دقت لازم را داشته باشید زیرا یک محصول لبنی است و از کالری بسیار بالایی برخوردار است.
  • از این پنیر در سوپ، لازانیا و انواع اسنک ها می توان استفاده کرد.
  • بهتر است پنیر پیتزا را با شیر لبنیاتی تهیه می کنید نه شیر پاستوریزه چون شیر لبنیاتی ها از چربی بالاتری برخوردار است.

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ ساده و خوشمزه با پنیر و خمیر یوفکا

سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه هاست که بسیار سالم و خوشمزه و مناسب مهمونی ها می باشد. سمبوسه مرغ را می توان هم با نان لواش و هم با خمیر یوفکا تهیه کرد و مواد میانی آن سلیقه ای می باشد. می توان سینه مرغ را پخت و یا اگر فرصت کافی برای پخت مرغ نداشتید آن را به قطعات کوچک خرد کنید، فقط در نظر داشته باشید خمیر یوفکا در مجاورت هوا قرار ندهید زیرا زود خشک می شود و بعد از استفاده آن را داخل زیب کیپ قرار دهید و تا ماه ها در فریزر قابل استفاده است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ ساده و خوشمزه با پنیر و خمیر یوفکا.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه مرغ ساده

خمیر یوفکا (مستطیل یا مخصوص سمبوسه)۱ بسته
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه۱ عدد
جعفری۱ ق غذا خوری
رب۱ ق غذا خوری
پنیر پیتزابه مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر و برگ بوبه مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت سمبوسه مرغ

طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ با پنیر و خمیر یوفکا

مرحله اول ( پخت مرغ )

سینه مرغ را داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و دو عدد برگ بو ریخته آب اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شود سپس آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید (اگر فرصت کافی ندارید سینه مرغ را فیله کرده و خیلی ریز کنید که با تفت دادن پخته شود).

مرحله دوم ( آماده سازی مواد سمبوسه مرغ )

پیاز را رنده کرده داخل تابه می ریزیم و با کمی روغن خوب تفت می دهیم تا سبک شود و مرغ ریش ریش شده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و در آخر قارچ ها را خوب شسته ورقه ورقه می کنید و ۱ ق غذا خوری روی قارچ آبلیمو ریخته تا سیاه نشود و حالا رب را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. ادویه های غذا را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد جعفری را اضافه می کنیم.

مرحله سوم ( پیچیدن سمبوسه )

خمیر یوفکا را ۱۰ دقیقه قبل شروع کار از یخچال یا فریرز خارج کرده تا هم دمای محیط شوند، یک کاسه شیر یا آب کنار دست تون قرار بدید و با قلمو هر لایه خمیر را قبل از ریختن مواد خوب مرطوب کرده تا در حین پیچیدن نشکنه و یا پاره نشود سپس از مواد مرغ روی سمبوسه ریخته و مقداری پنیر پیتزا به دلخواه روی مواد ریخته و می پیچیم.

طرز تهیه شربت شاه توت سیاه یا قرمز مجلسی خوشمزه در خانه مرحله به مرحله

فصل تابستان و بهار نویدبخش آمدن میوه های جذاب و خوشمزه ای است که یکی از آنها خانواده توت می باشد که دارای انواع مختلفی هستند. شاه توت یکی از پر خاصیت ترین نوع توت می باشد که با تهیه مربا و شربت شاه توت می توانید این میوه پر خاصیت را در کل سال میل کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت شاه توت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای شربت شاه توت  سیاه  یا قرمز 
  • شاه توت 2 کیلوگرم
  • شکر 3 کیلوگرم
  • آب 1 لیوان

آموزش طرز تهیه شربت شاه توت

دستور پخت شربت شاه توت

1. طرز تهیه شربت شاه توت غلیظ مجلسی
مرحله اول آماده سازی شاه توت: ابتدا شاه توت را پاک کرده و یک شستشوی سطحی انجام می دهیم تا رنگ شاه توت از بین نرود.

2. مرحله دوم: افزودن شکر
در این مرحله شاه توت و شکر را داخل ظرف بلوری به صورت لایه ای ریخته و به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب آب بیندازد.

3. مرحله سوم: پخت شربت شاه توت
حالا مواد را بعد از 24 ساعت روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا شاه توت ها کاملا پخته و شربت قوام بیاید.

4. مرحله چهارم: صاف کردن شربت
بعد از اینکه به این مرحله از کار رسیدیم شربت را از یک تنظیف عبور می دهیم و خوب فشرده می کنیم تا تمام عصاره میوه و شربت خارج شود.

5. مرحله آخر: سرو شربت شاه توت
شربت خوشرنگ و خوش طعم شاه توت آماده است آن را در شیشه های بلور ریخته و در یخچال نگهداری کنید. هر بار با آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت شاه توت
  • این مقدار شربت را با 5 برابر آب می توانید مخلوط و برای 10 نفر سرو کنید.
  • از میوه پخته شده به عنوان مارمالاد و یا تزئین کیک هم می توانید استفاده کنید.
منبع: salamdonya.com