شربت بار، شربتی بین المللی است که کاربرد های بسیاری برای تهیه شیرینی هایی مثل گوش فیل، باقلوا، بامیه عربی، زولبیا بامیه و مرطوب کردن کیک ها و پایه انواع شربت های قوام آمده است که غلظت آن از عسل کمتر است رنگ آن باید براق باشد و در کیفیت و تردی شیرینی ها تاثیر خاصی نگذارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت بار را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای شربت بار براق و شفاف
دستور پخت شربت بار شفاف برای انواع شیرینی و کیک
1. طرز تهیه شربت بار براق و حرفه ای با گلوکز
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر به آرامی حل شود.
2. مرحله دوم: جوشیدن شربت
بعد از گذشت 10 دقیقه که شربت شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید 3 تا4 دقیقه دیگر بجوشد.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
حالا که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیفزایید و شربت را از روی حرارت بر دارید.
4. مرحله آخر: افزودن گلوکز
شربت را که از روی حرارت برداشتیم و زمانی که از حرارت افتاد گلوکز را افزوده و خوب مخلوط کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت بار با گلوکز
منبع: سلام دنیا
شربت تخم شربتی یکی از نوشیدنی های گوارای اصیل ایرانی است. این شربت از گرما زدگی جلوگیری می کند و تخم شربتی دارای خواص زیادی چون جلوگیری از استرس، مفید برای معده و گوارش، لاغر کننده طبیعی و دارای خواصی برای سلامتی دندان می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت تخم شربتی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای شربت تخم شربتی
دستور پخت شربت تخم شربتی سنتی با گلاب
1. طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه
مرحله اول آماده سازی تخم شربتی: ابتدا تخم شربتی را داخل صافی ظریفی بریزید و خوب آبکشی کنید تا گردو غبار آن از بین برود، حالا روی آن آب گرم بریزید و اجازه دهید تا 2 ساعت استراحت کند.
2. مرحله دوم: آماده سازی شربت
شکر را داخل لیوان ظرف مناسبی ریخته و با میزان کمی آب جوش کاملا حل کنید حالا شربت را داخل لیوان سرو بریزید.
3. مرحله سوم: افزودن گلاب و آبلیمو
حالا گلاب و آبلیمو را به شربت بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
4. مرحله چهارم: افزودن تخم شربتی
در این مرحله تخم شربتی را به شربت افزوده و لیوان را با یخ و آب پر کنید.
5. مرحله آخر: سرو شربت تخم شربتی
حالا شربت را در کنار برش لیمو و برگ نعنا سرو کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت تخم شربتی
منبع : سلام دنیا
لواشک خانگی انار بسیار خوشمزه و سالم است. شما می توانید با انواع میوه ها در منزل به راحتی تهیه کنید. تهیه لواشک خانگی هم مقرون به صرفه هم سالم تر و بهداشتی تر می باشد. طعم های لواشک بستگی به میوه هایی که در آن استفاده می کنید دارد مثلا سیب و گلابی مزه شیرینی دارد ولی لواشک انار یا زغال اخته طعم ترشی بیشتری دارد. اما نباید از خواص لواشک نیز غافل شد البته به صورت خانگی، لواشک ها دارای ویتامین A و B هستند و کمک به کاهش وزن، رفع یبوست و پاکسازی بدن از جمله خاصیت های لواشک خانگی می باشد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه لواشک خانگی ساده و ترش با انار مرحله به مرحله.
ابتدا انار ها را شسته و به دو قسمت تقسیم کنید و انار را دون کنید و زمانی که کار تمام شد انار ها را با دقت نگاه کنید که پوست سفید یا دانه خراب داخلش نباشد (این مرحله را حذف نکنید زیرا در کیفیت لواشک انار تاثیر می گذارد).
دانه های انار را داخل قابلمه ریخته و نمک را به آن اضافه کرده و برای ۴ الی ۵ ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا انار ها آب بیاندازند.
بعد از گذشت ۴ ساعت قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا جایی که دونه های انار کاملا نرم شوند و وقتی تست می کنیم هسته انار به راحتی از گوشتش جدا شود وقتی به این مرحله رسیدیم قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و برای ۱ الی ۲ ساعت می گذاریم کنار تا خنک شود.
بعد از خنک شدن دانه های انار را داخل صافی ریخته و با گوشکوب خوب له کنید اگر گوشکوب برقی داشتید می توانید استفاده کنید و از صافی رد کنید تو این مرحله باید مایه نسبتا قوام دار مانند سس گوجه فرنگی داشته باشید اگر قوام نداشت برای ۱ ساعت روی حرارت بگذارید و به آن شکر را اضافه کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود.
داخل سینی را با پلاستیک کاور کنید و مایه را داخل سینی ریخته و برای تزئین چند دانه انار روی آن ها بریزید. اگر هوا سرد و آفتاب داغی نداشتید سینی ها را روی شوفاژ یا روی بخاری و یا با پنکه بگذارید تا خشک شود ممکن است ۳ الی ۴ روز طول بکشد. وقتی لواشک ها خشک شدند روی آنها سلفون بکشید تا در موقع نگهداری به هم نچسبند. نوش جان
قنبر پلو یا (غمبر پلو) یک غذای قدیمی و اصیل شیرازی است که امروزه خیلی کمتر تهیه می شود. این غذا به دلیل داشتن شیره انگور و رب انار رنگ کمی تیره دارد. قنبر پلو شیرازی غذایی بسیار مغذی است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه قنبر پلو را به شما آموزش دهیم.
مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا گوشت دو مرتبه چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه خوب ورز می دهیم وقتی به انسجام لازم رسید آن را به صورت کوفته
ریزه در می آوریم و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم.
داخل تابه مناسبی را کمی روغن می ریزیم و گوشت قلقلی ها را داخل آن خوب سرخ کنید.
پیاز را خلالی خیلی باریک برش می دهیم و داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود، حالا مغز گردو و رب انار را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
حالا که مواد ما به غلظت رسیده شیره و کشمش را به مواد می افزاییم و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت برمی داریم.
برنج خیس کرده را آبکش می کنیم و داخل قابلمه مناسبی آب و روغن ریخته کف قابلمه را با ته دیگ دلخواه می پوشانیم.
روی ته دیگ یک لایه برنج سفید ریخته و یک لایه از سس آماده شده و مقداری کوفته ریزه بریزید و این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.
قنبر پلو را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید در نهایت کمی روغن داغ روی برنج بریزید. در ظرف زیبایی سرو و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
چیپس سیب زمینی خانگی یکی از خوراکی های محبوب بچه ها و بزرگتر ها می باشد که شما با رعایت چند نکته می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. تاریخچه چیپس به ۷۵۰ سال پیش در کشور پرو و شیلی بار می گردد اما عصر طلایی چیپس به سال ۱۹۵۰ توسط مک دونالد قوام پیدا می کند. شما برای حاضر کردن چیپس می توانید هم از فر و هم از سولاردم یا روی گاز استفاده کنید. چیپس خانگی یکی از سالم ترین تنقلاتی است که برای کودکان خود تهیه کنید و خیلی به صرفه و کم هزینه می باشد. برای داشتن یک چیپس خانگی خوب سعی کنید از سیب زمینی خوب استفاده کنید ویژگی یک سیب زمینی خوب این است که ریشه نداشته باشد، سبز نباشد، سیب زمینی های پوست نازک تر را انتخاب کنید و به هیچ وجه سیب زمینی را داخل یخچال نگه ندارید در جای خشک و تاریک باشد.با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه چیپس خانگی ساده و خوشمزه به روش بازاری با سولاردوم و روی گاز.
سیب زمینی را بشورید و پوست بگیرید و با کمک رنده V یا رنده های غذاساز (رنده ضخامت نازک) حلقه ای برش بزنید سپس دو الی سه بار خوب سیب زمینی ورقه شده را بشورید تا نشاسته اضافی آنها از بین برود سپس داخل یک کاسه بزرگ آب سرد ریخته و بیکینگ پودر را به همراه سرکه اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس سیب زمینی های ورقه شده را اضافه کرده در انتها یک کاسه یخ افزوده ۱ الی ۲ ساعت زمان می دهیم.
پس از گذشت ۱ الی ۲ ساعت سیب زمینی را شسته و آبکشی کنید و روی دستمال نخی قرار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
داخل شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس چیپس ها را دانه دانه اضافه کنید تا سرخ شود دقت کنید نباید همه را با هم بریزید در اون صورت سیب زمینی ها روی هم قرار می گیرند و خمیر می شوند پس از پخت روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس نمک بپاشید و میل کنید.
سه پایه کوتاه را داخل دستگاه بگذارید کف ظرف سولار را چرب کرده و سیب زمینی ها را با فاصله کنار هم بچینید سپس داخل سولاردم قرار دهید با قدرت ۹۰۰ وات بمدت ۱۰ دقیقه زمان دهید اگر لازم بود ۲ دقیقه گریل را روشن کنید. به همین راحتی چیپس کم روغن ما حاضر شد. نوش جان
منبع : پارسی دی