آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه شربت بار شفاف با آبلیمو و گلوگز به سبک حرفه ای ها برای انواع شیرینی و کیک

شربت بار، شربتی بین المللی است که کاربرد های بسیاری برای تهیه شیرینی هایی مثل گوش فیل، باقلوا، بامیه عربی، زولبیا بامیه و مرطوب کردن کیک ها و پایه انواع شربت های قوام آمده است که غلظت آن از عسل کمتر است رنگ آن باید براق باشد و در کیفیت و تردی شیرینی ها تاثیر خاصی نگذارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت بار را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت بار براق و شفاف 

  • شکر 2.5 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • گلوکز 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه شربت بار حرفه ای و براق با گلوکز برای کیک و شیرینی

دستور پخت شربت بار شفاف برای انواع شیرینی و کیک

1. طرز تهیه شربت بار براق و حرفه ای با گلوکز

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر به آرامی حل شود.


2. مرحله دوم: جوشیدن شربت

بعد از گذشت 10 دقیقه که شربت شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید 3 تا4 دقیقه دیگر بجوشد.


3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو

حالا که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیفزایید و شربت را از روی حرارت بر دارید.


4. مرحله آخر: افزودن گلوکز

شربت را که از روی حرارت برداشتیم و زمانی که از حرارت افتاد گلوکز را افزوده و خوب مخلوط کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت بار با گلوکز

  • میزان همه مواد در تهیه این شربت باید استاندارد باشد.
  • این شربت باید با حرارت ملایم به قوام برسد.
  • زمان پخت این شربت تقریبی است اگر میزان شربت را چند برابر کردید زمان هم افزایش پیدا می کند.
  • گلوکز قابل حذف است.
  • در صورت تمایل می توانید 1/4 پیمانه گلاب و 2 قاشق غذا خوری زعفران دم شده بیفزایید.
  • شربت بار، پایه به همراه اسانس می تواند یک شربت گوارای تابستانی باشد.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد