آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه خورشت خلال بادام رستورانی خوشمزه با گوشت خورشتی به روش اصل کرمانشاهی

خورشت خلال یکی از خورشت های خوشمزه و جذاب اصیل ایرانی است که اصالت آن مربوط به غرب کشور و کرمانشاه می باشد و در مراسمات خاص تهیه و سرو می شود. در خورشت خلال از خلال پسته و بادام استفاده می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورشت خلال بادام را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای خورشت خلال


گوشت خورشتی300 گرم
خلال بادام درشت250 گرم
زرشک1 پیمانه
زعفران دم شده1/2 پیمانه
پیاز1 عدد
چوب دارچین2 تکه
گلاب5 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانیبه میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبهبه میزان لازم
روغن (کرمانشاهی)به میزان لازم


دستور پخت خورشت خلال


طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی


1. طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی


مرحله اول تهیه خورشت خلال: ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خیلی نازک کنید. حالا داخل قابلمه مناسبی بریزید و خوب تفت دهید تا طلایی شود.



2.مرحله دوم: افزودن گوشت


گوشت را به همراه زردچوبه به پیاز افزوده و مواد را با هم تفت می دهیم تا عطر خوبی به مشام بیاید و رنگ گوشت تغییر کند.



3. مرحله سوم: افزودن رب گوجه


حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. سپس چوب دارچین را به همراه 4 لیوان آب به مواد می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت خوب پخته شود.



4. مرحله چهارم: افزودن خلال بادام


خلال بادام را در زعفران دم شده خیس کنید. زمانی که گوشت کاملا پخته شد و به غلظت رسید؛ خلال بادام را به همراه لیمو عمانی، گلاب، نمک، زرشک، به خورشت بیفزایید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم جا بیفتد.


5. مرحله آخر: سرو خورشت خلال


در نهایت پخت چوب دارچین را از خورشت جدا کنید در ظرف زیبایی ریخته با خلال پسته تزئین کرده و در کنار برنج ایرانی نوش جان کنید.


منبع: سلام دنیا

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه با گوشت خوشمزه و آسان

پاستا با سس قارچ و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب آموزش امروز ماست. بدون شک نام پاستا با کشور ایتالیا گره خورده و جالب است بدانید سالانه در این کشور ۲۷ کیلوگرم پاستا مصرف می کنند که با این رقم در مصرف پاستا از آمریکا پیشی گرفتند. پاستا ها انواع و شکل های گوناگون (بیش از ۳۰۰ مدل در جهان) دارند. در اوایل سال های پیدایش پاستا این غذا را با دست می خوردند که بعد از اضافه شدن سس های مختلف این گونه خوردن پاستا از بین رفت. پاستا با سس قارچ و گوشت شباهت بسیار زیادی به بیف استراگانف دارد، شما می توانید برای تهیه این پاستا از انواع ماکارانی فرمی به دلخواه استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش   طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه با گوشت خوشمزه و آسان.

مواد اولیه پاستا با سس قارچ و گوشت

  • فلیه گوساله ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • پاستا فرمی ۱ بسته
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • خامه صبحانه ۱/۴ پیمانه
  • شیر ۱ پیمانه
  • کره ۳۰ گرم
  • آرد ۲ ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن و ادویه کاری به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و گوشت

طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه با گوشت

مرحله اول : پخت گوشت

ابتدا پیاز را شسته و خلالی خرد کرده سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا سبک شود سپس فیله گوساله را به اندازه دلخواه نواری برش داده و پیازمون رو اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد در ادامه کمی فلفل سیاه و ادویه کاری به گوشت زده و مقداری آب ریخته و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

 

مرحله دوم : تفت دادن قارچ

قارچ ها را شسته و اسلایس کنید سپس ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی قارچ ها ریخته تا سیاه نشوند، داخل تابه کمی کره ریخته و حرارت را زیاد می کنیم تا داغ شود سپس قارچ ها را به همراه سیر رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر خارج و قارچ پخته شوند.

 

مرحله سوم : پخت پاستا

داخل قابلمه آب ریخته و مقداری روغن و نمک اضافه کنید وقتی آب به جوش آمد پاستا را داخل قابلمه ریخته تا نرم شود.

 

مرحله چهارم : آماده سازی سس گوشت و قارچ

وقتی گوشت پخته شد و آبش کشیده شده قارچ را بهش اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم سپس داخل تابه کوچک کره را ریخته کمی که ذوب شد آرد را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر ولرم را کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم تا آرد باز شود در انتها آویشن و پودر سیر و خامه را افزوده و سس را داخل تابه گوشت و قارچ می ریزیم و زیر تابه گوشت را روشن کرده تا سس به خورد مواد گوشت و قارچ برود سپس از روی حرارت بر میداریم.

 

مرحله آخر

وقتی پاستا نرم شد آن را آبکش کرده و در ظرف سرو کشیده و سس قارچ و گوشت را روی آن ریخته و مقداری جعفری یا پنیر پارمزان اضافه می کنیم. این پاستا را داغ میل نمایید. نوش جان


نکات کلیدی در تهیه پاستا با سس قارچ و خامه

  1. می توانید از گوشت چرخ کرده نیز برای پاستا استفاده کنید.
  2. خامه قابل حذف است.
  3. به دلخواه می توانید مقداری فلفل دلمه ای نواری به گوشت اضافه کنید.
  4. شیر را کمی ولرم اضافه کنید شیر سرد باعث گوله شدن آرد می شود.

منبع : پارسی دی