-
طرز تهیه شیرینی لطیفه خانگی پفکی و خامه ای خوشمزه برای عید
شنبه 9 اسفند 1399 15:46
شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است. شیرینی لطیفه از دو تکه نان تهیه می شود که بین این دو تکه نان با خامه پر می شود ، احتمالا به دلیل لطافت نان های این شیرینی نامش را لطیفه گذاشته اند. مواد لازم شیرینی لطیفه آرد ۱ لیوان شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۴ عدد پودر قند برای تزیین خامه به...
-
طرز تهیه فرنی با نشاسته خوشمزه زعفرانی
پنجشنبه 7 اسفند 1399 16:06
فرنی نشاسته یک دسر و خوراکی خوب در زمانی است که زکام شده یا گلو درد دارید. از جمله خواص فرنی با نشاسته این است که مواد مفیدی چون فیبر، آهن، ویتامین B بوده و بسیار کم کالری می باشد و به غیر از مصرف خوراکی مصرف صنعتی نیز دارد. زمانی که فرنی را میل می کنید نشاسته آن تبدیل به قند شده و انرژی تولید می کند. برای اینکه...
-
طرز تهیه مرصع پلو شیرازی خیلی خوشمزه با مرغ مرحله به مرحله
چهارشنبه 29 بهمن 1399 16:12
مرصع پلو یا جواهر پلو یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است که معمولا برای مراسم و مجالس مهم تهیه می شود. این غذا را می توان هم با مرغ و هم با گوشت تهیه کرد. مرصع پلو عطر و طعم فوق العاده ای داشته و رنگ زیبایی به سفره غذای شما می دهد. در این آموزش آشپزی که از وبسایت پارسی دی گرفته شده قصد داریم تا طرز تهیه مرصع پلو شیرازی...
-
طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی خوشمزه
سهشنبه 28 بهمن 1399 15:40
پیتزا یک غذای محبوب در کل دنیا است که اصالت ایتالیایی دارد و در قرن نوزدهم توسط مهاجران ایتالیایی به آمریکا رفته است. پیتزا های پر مواد این روزها با توجه به سلیقه غذایی ملل مختلف طبخ می شود. ایتالیایی ها این غذا را با خمیری بی نهایت نازک مانند نان تافتون ما درست می کنند با لایه نازکی از مواد با دست لوله و میل می کنند....
-
طرز تهیه حلوا مجلسی و ساده با آرد گندم مرحله به مرحله
سهشنبه 21 بهمن 1399 12:44
حلوا یکی از قدیمی ترین و پر طرفدارترین دسرهای سنتی ایران است. البته به مرور زمان دیگر از حلوا به عنوان دسر یا غذا استفاده نمی شود و حلوای آرد گندم بیشتر برای مراسم های مذهبی مثل مراسم ختم مورد استفاده قرار می گیرد. مواد لازم برای حلوا مجلسی شکر ۱ لیوان آرد سفید ۲ لیوان پودر هل مقدار کمی روغن مایع دو سوم لیوان گلاب ۴...
-
طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی
دوشنبه 20 بهمن 1399 11:52
خامه کیک یا خامه قنادی به خامه فرم گرفته پوک و شیرینی گفته می شود که از آن می توان برای تزیین کیک و شیرینی بهره برد. اگر علاقه مند به کیک و شیرینی خانگی هستید. این مطلب از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا گرفته شده است که در آن قصد داریم تا طرز تهیه خامه کیک به روش قنادی را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای خامه کیک پودر...
-
طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم خانگی با پیمانه
پنجشنبه 16 بهمن 1399 14:55
شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های ایرانی بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود. شیرینی کشمشی را هم مانند کیک یزدی می توان یک شیرینی مناسبتی برای ایام عزاداری و برخی جشن های مناسبتی دانست. در این بخش طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم با پیمانه را از سایت پارسی دی برای شما آورده ایم....
-
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خوشمزه و مجلسی با خمیر هزارلا
شنبه 11 بهمن 1399 15:43
ناپلئونی در زبان فرانسوی به معنی هزار برگ است و به نوعی پای یا شیرینی سه لایه با اشاره دارد که دارای منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل فی نام اصلی این شیرینی ناپلئونی در فرانسه است. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در اکثر از کافه های فرانسه با این نام فروخته می شود. شیرینی ناپلئونی از خمیری با نام خمیر...
-
طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه با سیب زمینی آبپز و سرخ کرده
سهشنبه 7 بهمن 1399 13:31
دستور پخت انواع غذای خوشمزه با سیب زمینی آیا سیب زمینی غذایی سالمی است؟ مطمئناً سیب زمینی غذای سالمی است! سیب زمینی سفید یک خوراکی غنی از مواد مغذی هستند که هم پتاسیم و هم ویتامین C دارند. استفاده از کره و خامه طعم بی نظیری به سیب زمینی می دهند. سیب زمینی برشته با کمی روغن زیتون انتخاب ساده و خوش طعمی در کنار ماهی،...
-
طرز تهیه پنکیک ساده خانگی خوشمزه
سهشنبه 7 بهمن 1399 09:46
پنکیک جزء گروه شیرینی و دسر است که در تابه پخته می شود در کنار برش هایی از میوه، شکلات، عسل و یا شیره افرا سرو می شود در اغلب مواقع از آن به عنوان صبحانه کامل استفاده می کنند و دارای محبوبیتی در بین کودکان است. پنکیک یا نان پخته شده در تابه با مواد مختلف در تمام دنیا طبخ می شود. نمونه ایرانی آن به نام (کاکا ) در شمال...
-
طرز تهیه خورشت کنگر خوشمزه و جا افتاده
سهشنبه 7 بهمن 1399 08:37
خورشت کنگر یکی دیگر از غذاهای فصلی است که اصالتا متعلق به کرمانشاه است. این خورشت به دلیل وجود کنگر، دارای فواید بسیاری است. از جمله خواص کنگر می تواند به تقویت دستگاه گوارش و کمک به هضم آسان، تقویت قلب، نیرو بخش، اشتها آور و… اشاره کرد. با آشپزی آلامتو همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر نعنا ۵۰ گرم کنگره ۶۰۰ گرم جعفری...
-
دستور پخت میگوی سیر و عسل
یکشنبه 5 بهمن 1399 13:30
برخلاف سایر گوشت ها و ماهی ها، میگو کاملاً سریع طبخ می شود و بسیار راحت طبخ می شود. در حدی که تغییر رنگ بدهد و یا با شعله ی زیاد مقداری طلایی روشن شود کافی است. هرگز آن را زیاد طبخ ندهید سفت می شود. مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی : عسل 3 قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم 1 3 قاشق غذاخوری تکه های فلفل خرد شده (اختیاری) یک...
-
آموزش درست کردن شیرینی کله کنجی (گمگه) خوشمزه استان ایلام
پنجشنبه 1 آبان 1399 11:09
امروز شما را با طرز تهیه کُلَه کُنجی (گِمِگَه) یکی از سوغات های خوشمزه استان ایلام آشنا می کنیم. کله کنجی نوعی حلوای شیرین و خوشمزه و جزو شیرینی های مخصوص شهر ایلام است. مردم ایلام این شیرینی را بیشتر فصول استفاده می کنند. مواد اصلی تهیه آن، کنجد و خرمای خشک (قصب، زی، زهدی و یا زاهدی) است که بسیار پر انرژی و مقوی است....