آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم خانگی با پیمانه

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های ایرانی بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود. شیرینی کشمشی را هم مانند کیک یزدی می توان یک شیرینی مناسبتی برای ایام عزاداری و برخی جشن های مناسبتی دانست. در این بخش طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم با پیمانه را از سایت پارسی دی برای شما آورده ایم.


مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

  • آرد ۱  لیوان
  • کره ۷۵ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پودر قند ۲/۳ لیوان
  • کشمش پلویی ¼ لیوان
  • اسانس وانیل ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی بازاری , دستور پخت شیرینی کشمشی مرحله به مرحله , xvc jidi advdkd alad

طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم

برای تهیه شیرینی کشمشی خانگی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود.سپس کره را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و پودر قند و اسانس وانیل را به آن می افزاییم و با همزن خوب هم می زنیم

تا مخلوط یکدست و کرم رنگی بدست بیاوریم. بعد تخم مرغ را به مایه اضافه می کنیم و مجددا با همزن خوب می زنیم تا تخم مرغ با مایه یکدست شود و آرد را کم کم می افزاییم و مخلوط می کنیم تا تمام آرد را در مایه بریزیم

و با هم مخلوط کنیم.سینی فر را بیرون می آوریم  و فر را روشن می کنیم و روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. سپس کشمش را اضافه می کنیم(اگر کشمش شما بسته بندی است که نیاز به تمیز کردن ندارد و آماده مصرف است

اما اگر از کشمش محلی استفاده می کنید آن ها را پاک می کنیم  و حداقل ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم تا نرم و تمیز شود و بعد آبکش می کنیم و مصرف می کنیم)و سعی می کنیم کشمش به همه جای مایه نفوذ داشته باشد

و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا منسجم شوند. کف سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه شیرینی را در قیف می ریزیم و به اندازه یک گردو از مایه روی کاغذ روغنی می ریزیم و با فاصله مجددا مایه شیرینی می ریزیم

(چون مایه پس از پخت پهن می شود و نیاز به جا دارد)و تا جایی که سینی جا دارد از مایه شیرینی روی کاغذ روغنی می ریزیم و سینی را در فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بعد شیرینی ها پخته شوند. برای اینکه مطمئن شویم که شیرینی ها پخته شده اند

یا نه لبه های شیرینی ها را نگاه می کنیم اگر طلایی شده بودند شیرینی ها آماده شده اند و سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی کشمشی ها کمی خنک شوند و بعد از روی کاغذ روغنی آرام جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد