کیک دو رنگ یا کیک زبرا از کیک های ساده می باشد که تهیه آن بسیار ساده است به شرطی که یک سری نکات در آن رعایت شود. حتما تمام مواد کیک را از قبل از یخچال خارج کنید این کار باعث می شود کیک شما پف خوبی کند. اگر یکباره تخم مرغ سرد را از یخچال خارج کنید و داخل کیک بزنید کیک پف خوبی نمی کند و همچنین مواد را طبق اولویت در دستور اضافه کنید و فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک دو رنگ زبرا اسفنجی شکلاتی و ساده خوشمزه با ماست.
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۲ پیمانه + ۳ ق غذا خوری |
ماست | ۳/۴ پیمانه |
پودر کاکائو | ۳ ق غذا خوری |
گردو | ۱/۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
وانیل | ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر | ۱ ق غذا خوری |
ابتدا مواد را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شوند.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا سبک شود.
تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و با تندترین دور همزن بمدت ۷ دقیقه خوب بزنید تا سفید رنگ و کشدار شود (این مرحله تاثیر زیادی روی پف کیک دارد زمان همزدن تخم مرغ را کمتر نکنید) سپس ماست و روغن مایع را به ترتیب اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید.
۲ پیمانه آرد را که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودید طی ۳ مرحله به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید (در حد مخلوط شدن کافی می باشد).
مواد کیک را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت ۳ ق غذا خوری آرد و به قسمت دیگر ۳ ق غذا خوری پودر کاکائو اضافه کنید به قسمت کاکائویی گردو را که از قبل به اندازه دلخواه خرد کردید اضافه کنید و آرام هم بزنید.
قالبی به قطر ۲۲- ۲۳ سانت را چرب کرده و سپس اول مواد سفید را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید و بعد مواد کاکائویی را روی سطح سفید ریخته و صاف کرده و قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار داده تا زمانی که خلال دندان را داخل سطح کیک فرو می برید تمیز دربیاید سپس کیک دو رنگ گردویی را از قالب خارج کرده و با سس شکلاتی تزئین کنید.
منبع : آشمزی