آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه شیرینی گوش فیل خانگی ترد و خوشمزه به سبک بازاری مرحله به مرحله

گوش فیل یک شیرینی آسان و اصیل ایرانی است. از آنجایی که شکل دادن این شیرینی با دست و به شکل سنتی بوده و قالبی در کار نبود به یک مدل تهیه می شده که بعد سرخ شدن شبیه به گوش فیل می شود. گوش فیل را بعد از تهیه کردن به دو روش شیرین می کنند، روش اول با پودر قند ، روش دوم با شربت بار. اصفهانی های عزیز نوع شربت دار آن را به همراه دوغ میل می کنند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی گوش فیل را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای گوش فیل
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
  • ماست 1 قاشق مربا خوری
  • روغن جامد 2 قاشق غذا خوری
  • آرد سفید شیرینی پزی به میزان لازم
  • پودر هل یا وانیل به میزان لازم
  • پودر قند به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه گوش‌فیل

دستور پخت گوش فیل

1. طرز تهیه شیرینی گوش فیل خانگی
ابتدا شیر، پودر هل و تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی ریخته و با هم خوب مخلوط می کنیم.


2. مرحله دوم
حالا ماست و روغن جامد را هم افزوده و کاملا مخلوط می کنم تا مواد یکدستی حاصل شود.


3. مرحله سوم 

بیکینگ پودر را به آرد سفید افزوده و به تدریج به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد به شکل خمیری در آید (آرد را فقط در حد اینکه خمیر منسجمی بدست آید به مخلوط اضافه کنید تا کیفیت شیرینی کم نشود.)


4. مرحله چهارم

در این مرحله میز کار را آرد پاشی کرده خمیر را با وردنه باز می کنیم و سپس به وسیله یک جسم دایره ای مثل لیوان قالب زده و گوشه خمیر را جمع می کنیم و در روغنی که کاملا داغ شده سرخ می کنیم.


5. مرحله آخر طرز تهیه گوش فیل

حالا گوش فیل های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده و داخل توری روغن گیر گذاشته و با پودر قند و یا شربت نوش جان کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد