آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی خوشمزه و سوخاری مرحله به مرحله بدون فر

شنیسل مرغ غذایی است پرطرفدار که از برش نازک از گوشت که داخل پودر نان غلتانده و سرخ می شود گویند. شنیسل را نه تنها با مرغ بلکه با گوشت و سینه بوقلمون نیز طبخ می کنند. شنیسل در سراسر نقاط دنیا طبخ می شود و در زمان جنگ جهانی دوم شنیسل به ایران نیز معرفی شد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه شنیسل مرغ را به شما آموزش دهیم. این ریسپی از  بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا ، گرفته شده است.
مواد لازم برای شنیسل مرغ
  • سینه مرغ 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز خلال شده 1 عدد
  • آرد سوخاری 1 لیوان
  • آرد سفید 1/2 لیوان
  • آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل مرغ | سلام دنیا

دستور پخت شنیسل مرغ

1. طرز تهیه شنیسل مرغ
ابتدا مرغ ها را برش عمودی نازک داده و بین دو نایلون گذاشته و کمی با بیفتک کوب، به آن بافت یکسان و منظم می دهیم.

2 مرحله دوم مرینیت کردن مرغ
حالا داخل ظرف مناسبی پیاز، نمک، فلفل، آبلیمو و پودر سیر را مخلوط کرده مرغ ها را در آن می گذاریم تا مرغ مزه دار شود.

3. مرحله سوم
تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته به آن ادویه می زنیم و مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

4. مرحله چهارم
در این مرحله مرغ ها را از مواد مرینیت خارج کرده داخل آرد سفید می زنیم سپس داخل مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری می غلتانیم و داخل ظرفی چیده و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.

5. مرحله آخر پخت شنیسل مرغ
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و دو سمت شنیسل ها را در روغن سرخ می کنیم تا مغز پخت شوند از روغن خارج کرده روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود و نوش جان.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد