آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی خوشمزه به روش اصیل شیرازی

شربت سکنجبین حاصل ترکیب سرکه و انگبین (شهد) است که اصالتی شیرازی دارد و دارای فواید زیادی است که به مهم ترین ها اشاره می کنیم: از بین برنده تب، اشتها آور، مفید برای کبد، رفع سردرد، باز کردن انسداد عروق، تقویت معده و غیره می باشد. در ایران شربت سکنجبن به عنوان یکی از خوراکی های روز 13 فروردین می باشد که آن را با کاهو نوش جان می کنند.  ولی با توجه به خواص این شربت آن را بیشتر باید در برنامه غذایی قرار داد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت سکنجبین را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت سکنجبین
  • نعنا: 1 کیلو
  • شکر: 3 کیلو
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • آب : 12 لیوان
دستور پخت شربت سکنجبین خوشمزه خانگی
طرز تهیه شربت سکنجبین
1. طرز تهیه شربت سکنجبین
ابتدا نعنا را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شود. سپس نعنا ها را به چهار قسمت تقسیم کرده با نخ استریل می بندیم و آماده می گذاریم.

2. مرحله دوم: جوشاندن شکر و آب
در این مرحله، شکر و آب را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم حالا نعنا های دسته شده را هم داخل آب و شکر می اندازیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

3. مرحله سوم افزودن سرکه به شربت
حالا که شهد به قوام مناسب رسیده و عصاره نعنا هم به خوبی خارج شده است سرکه را هم به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم با سرکه هم چند جوش کوچک بزند.

4. مرحله آخر تهیه شربت سکنجبین
حالا اجازه می دهیم تا شربت خنک شود و بعد از صافی عبور می دهیم. داخل شیشه خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شربت سکنجبین
  • توجه داشته باشید تا قوام شربت در حد تمام شربت هایی که در آب حل می شوند باشد.
  • در صورت تمایل از 1/3 پیمانه گلاب هم در این شربت می توانید استفاده کنید.
  • باید در شربت سکنجبین از سرکه سفید استفاده کنید.

منبع: سایت سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد