آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی سبوس دار خانگی با آرد گندم خوشمزه و مجلسی

بیسکویت سبوس دار معروف به ساقه طلایی به دلیل خواص غذایی به یکی از پر طرفدار ترین بیسکویت ها در کل دنیا تبدیل شده است. این بیسکوییت از آرد سبوس دار کامل تهیه شده و مصرف بی رویه آن باعث چاقی هم می شود. ساقه طلایی بیسکوییت را در منزل هم می توان تهیه کرد در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی  را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار

آرد سبوس دار2 پیمانه
شیر1/4 پیمانه
پودر قند2/3 پیمانه
کره100 گرم
پودر سبوس گندم2 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت رژیمی سبوس دار ساقه طلایی


دستور پخت بیسکویت ساقه طلایی با آرد گندم سبوس دار


1. طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی سبوس دار خانگی

مرحله اول: ابتدا 1 قاشق غذاخوری از آرد را کم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر سبوس گندم را می افزاییم و آرد را به همراه بکینگ پودر سه مرتبه الک می کنیم.

2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

حالا آرد الک شده، پودر قند، وانیل، زنجبیل را داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.


3. مرحله سوم: افزودن کره

حالا کره سرد مکعبی خرد شده را به آرامی می افزاییم تا مواد شبیه شن شود.

4. مرحله چهارم: افزودن شیر

حالا شیر را به تدریج می افزاییم تا خمیر داخل مخلوط یک گوشه گلوله شود.


5. مرحله پنجم: آماده سازی خمیر برای پخت

حالا خمیر را به قطر 0.5 سانتی متر پهن می کنیم و یا یک کاتر گرد یا خمیر را قالب می زنیم و داخل سینی پخت که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم سپس با یک خلال دندان حفره هایی منظم روی بیسکویت ایجاد می کنیم.


6. مرحله ششم: پخت ساقه طلایی

حالا بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم.


7. مرحله آخر: سرو بیسکویت

حالا بیسکویت ساقه طلایی را از داخل فر خارج کرده و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود بعد داخل ظرف سرو چیده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه بیسکویت ساقه طلایی سبوس دار خانگی

  • برای جلوگیری از به روغن افتادن خمیر حتما کره و شیر باید خنک باشند.

منبع: سایت سلام دنیا 

طرز تهیه خمیر کروسان خانگی فرانسوی به سبک حرفه ای با بافت اسفنجی مرحله به مرحله

کروسان نوعی نان اسفنجی و بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. کروسان نان هلالی و بسیار تردی است که با مواد مختلفی چون شکلات یا انواع مارمالاد ها سرو می شود. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خمیر کروسان را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای خمیر کروسان خانگی فرانسوی مرحله به مرحله

آرد سفید1 و 2/3 پیمانه
آب ولرم1/4 پیمانه
شیر1/4 پیمانه
کره150 گرم
شکر2 قاشق غذا خوری
نمک1/4 قاشق چایخوری
خمیر مایه1 قاشق چای خوری

طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای


دستور پخت خمیر کروسان خانگی فرانسوی با بافت اسنفجی مرحله به مرحله


1. طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای مرحله به مرحله

مرحله اول: ابتدا خمیر مایه را داخل ظرفی ریخته و با 1 قاشق غذا خوری شکر و آب ولرم مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا به عمل آید.

2. مرحله دوم: آماده سازی خمیر

حالا شکر، نمک، شیر و 50 گرم کره را داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آرد و خمیر مایع آماده شده را بیفرایید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست فراهم شود.


3. مرحله سوم: استراحت خمیر

روی خمیر را بپوشانید و در دمای منزل 1 ساعت استراحت دهید.

4. مرحله چهارم: استراحت مرحله دوم

حالا خمیر را داخل نایلونی قرار داده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.


5. مرحله پنجم: افزودن کره

در این مرحله، خمیر آماده شده را روی میز آرد پاشی شده پهن کنید و باقی مانده کره را کاملا روی خمیر پهن کنید. حالا خمیر را تا زده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

6. مرحله ششم: دوباره باز کردن خمیر

دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و دوباره تا کنید، مواظب باشید کره از لایه ها بیرون نزند، دوباره داخل نایلون گذاشته و 30 دقیقه استراحت دهید.

7. مرحله هفتم: استراحت پنجم

خمیر را از داخل یخچال خارج کرده دوباره وردنه زده و تا کنید دوباره داخل نایلون گذاشته و حالا به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.


8. مرحله آخر: مرحله نهایی خمیر

حالا خمیر بعد از گذشت این مراحل آماده پخت می باشد.

نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر کروسان فرانسوی با بافت اسفنجی

  • می توانید کره را روی یک نایلون پهن کنید و داخل فریزر بگذارید و بعد میان خمیر گذاشته و پهن کنید.

منبع:  سلام دنیا

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی عالی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله با سرکه

ترشی بامیه یکی از ترشی های اصیل ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد و از آنجایی که بامیه در فصل پاییز در بازار موجود است. فصل تهیه این ترشی هم پاییز است. ترشی بامیه علاوه بر عطر و طعم منحصر به فرد خود دارای خواص موجود در بامیه می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی بامیه را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای ترشی بامیه

بامیه500 گرم
سیر3 حبه
فلفل قرمز2 عدد
سرکه سفید1 فنجان
نمک1 قاشق غذا خوری
شوید خشک شده      1 قاشق غذا خوری
آببه میزان لازم

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی ساده خوشمزه و عالی مرحله به مرحله


دستور پخت ترشی بامیه خانگی عالی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله با سرکه


1. طرز تهیه ترشی بامیه خانگی با سرکه

مرحله اول: ابتدا بامیه ها را خوب پاک می کنیم و سر بامیه ها را کمی جدا می کنیم طوری که به بامیه آسیب نرسد. بعد آنها را شسته روی دستمال پارچه ای قرار می دهیم تا کاملا رطوبت آن خارج شود.

2. مرحله دوم: تهیه ترشی بامیه

داخل شیشه مناسبی را تا نیمه بامیه می چینیم، بعد 3 حبه سیر، 1 عدد فلفل و سبزی خشک را روی آن ریخته و بعد باقی مانده بامیه ها را روی آن می چینیم.


3. مرحله آخر: افزودن سرکه

سرکه، آب و نمک را داخل قابلمه ای ریخته و زمان می دهیم تا به جوش بیاید و نمک داخل آن حل شود. سپس به همان صورت داغ داخل شیشه بامیه ها ریخته و زمان می دهیم تا خنک شود و بعد درب شیشه ر ا می بندیم. حالا شیشه ترشی را در جای خشک و خنک قرار می دهیم و بعد از 2 هفته قابل مصرف است نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی بامیه عالی خوشمزه

  • اگر تمایل دارید ترشی تند تری داشته باشید آب را حذف کرده و تماما با سرکه، ترشی را تهیه کنید.
  • سعی کنید سیر و فلفل لابه لای بامیه ها قرار گیرند.

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه کباب تابه ای با سیخ چوبی ساده و خوشمزه بدون سیب زمینی

کباب تابه ای سیخی یکی از خوراک های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی که همراه با برنج زعفرانی طعمی بی نظیر خواهد داشت. همه ما کباب تابه ای را حتما یکبار در منزل درست کرده ایم می توان گفت یکی از آسان ترین غذاها در زمانی می باشد که فرصت کافی برای تهیه غذا ندارید کباب تابه ای سیخی هم بسیار خوشمزه و هم مجلسی می باشد شما برای تهیه این غذا به سیخ چوبی یا سیخ های کوچک فلزی که در تابه های دو طرفه به راحتی جا می شود باید استفاده کنید. مهم ترین نکته کباب تابه ای یا همان کباب دیگی ادویه های استفاده شده در آن و مهم ترین مرحله ورز دادن و استراحت کردن گوشت است که به شما کمک می کند یک کباب خوشمزه و بدون وا رفتگی داشته باشید سعی کنید از گوشت با چربی استفاده کنید یعنی برای ۱ کیلو گوشت ۲۰۰ گرم چربی در نظر بگیرید یا از گوشت قلوه گاه گوسفند نیز استفاده کنید.با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کباب تابه ای با سیخ چوبی ساده و خوشمزه بدون سیب زمینی.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای با سیخ چوبی

  • گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • کره به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه، ادویه کاری، سماق، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کباب تابه ای سیخی

طرز تهیه کباب تابه ای با سیخ چوبی بدون سیب زمینی

مرحله اول : آماده سازی مواد

گوشت چرخ کرده را اگر در فریرز هست قبل از شروع کار بیرون بیاورید تا یخش کاملا آب شود داشتن یخ در گوشت باعث شل شدن کباب می شود می توانید برای تسریع در کارها ۱ دقیقه با قدرت ۱۰۰% در ماکرفر قرار دهید تا یخ گوشت آب شود.پیاز ها را شسته و پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و مهم ترین مرحله کباب تایه ای همین گرفتن آب پیاز است آن را خوب فشار دهید.

 

مرحله دوم : مخلوط کردن مواد و وزن دادن

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و سیر های پوست گرفته و کمی زعفران غلیط و تمام ادویه ها مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا گوشت منسجم شود شما برای ورز دادن می توانید ۱۰۰ بار گوشت را به ظرف بکوبید تا منسجم تر شود یا از دستگاه غذاساز با تیغه خمیرزن استفاده کنید و خوب هم بزنید بعد از اینکه گوشت شما منسجم شد آن را داخل کاسه گذاشته و روی آن را سلفون بکشید و بمدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و به اصطلاح گوشت بیات شود.

 

مرحله سوم : آماده سازی کباب تابه ای سیخی

سیخ های چوبی را نیم ساعت در آب قرار دهید تا در هنگام سرخ شدن نسوزد حالا از ماده کباب تابه ای روی بردارید و روی سیخ ها بزنید و خوب با دسست به آن شکل دهید و برای ۱۰ دقیقه در فریرز قرار دهید.

 

مرحله چهارم : سرخ کردن کباب تابه ای سیخی

داخل یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس کباب های سیخ زده را داخل روغن داخل قرار دهید و با حرارت کم اجازه دهید تا پخته شود در ابتدای پخت گوشت آب انداخته سپس شروع به سرخ شدن می کند سیخ ها را برگردانید تا همه جای کباب سرخ شود در انتهای پخت کره را به قطعات کوچکتر خرد کنید و روی کباب ها بزنید. کباب تابه ای سیخی ما حاضر است در کنار آن گوجه را نیز کباب کنید و به همراه برنج میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کباب تابه ای با سیخ چوبی ساده

  1. در زمان که گوشت را به سیخ های چوبی می زنید می توانید دست خود را مرطوب کنید تا گوشت به دست نچسبد و یا می توانید آب پیاز را نگه دارید و دست های خورد به آن بزنید و با آن فرم دهید.
  2. اگر احساس کردید ماده کباب شما شل شد کمی آرد نخودچی به آن بزنید.
  3. می توانید سیخ های چوبی را داخل سینی فر گذاشته و در فر تهیه کنید.
  4. اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید حذف کنید.

منبع : پارسی دی

طرز تهیه آش بلغور گندم و عدس ساده با سبزی بدون گوشت

آش بلغور گندم یک از انواع آش ها می باشد که بسیار خوشمزه و دلسچب است. در روزهای سرد زمستان مدام دوست داریم خوراکی ها و نوشیدنی داغ تهیه کنیم تا گرم شویم شاید همیشه شمام هم جز دسته کسانی باشید که به آش علاقه زیادی دارید و تنوع در مدل های آش جز آش رشته و دوغ ندارید ما به شما آش بلغور گندم را پیشنهاد می دهیم تا علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی و پر خاصیت است برای مثال بلغور گندم برای سلامت قلب و گوارش بسیار مفید است، آش بلغور گندم به شما برای کاهش وزن نیز کمک می کند و کسایی که مشکل گوارشی و هضم غذا و روده ضیعفی دارند بسیار مفید است.با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه آش بلغور گندم و عدس ساده با سبزی بدون گوشت.

مواد لازم برای تهیه آش بلغور گندم و عدس

  • بلغور گندم ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
  • نخود ۱/۲ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • سبزی آش (تره،گشنیز،جعفری،اسفناج) ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • نعنا داغ و پیاز داغ و کشک به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه و زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه آش بلغور گندم

طرز تهیه آش بلغور گندم با سبزی بدون گوشت

مرحله اول : آماده سازی مواد آش بلغور گندم

ابتدا تمام حبوبات و بلغور از قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود می توانید برای تسریع در کارها یک خیار را با پوشت نصف کنید و روی حبوبات قرار دهید تا زودتر این کار انجام شود.سبزی آش را پاک کنید و بشورید سپس ساطوری خرد کنید.

 

مرحله دوم : پخت حبوبات

حبوبات را جداگانه داخل قابلمه بگذارید تا پخته شود. پیاز ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و با کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه و خوب تفت دهید تا عسلی شود سپس بلغور گندم و عدس و به همراه زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و آب اضافه کنید تا پخته شود.

 

مرحله سوم : پخت آش بلغور گندم

حبوبات پخته شده را به آش اضافه کنید سپس سبزی آش را افزوده و هم بزنید و در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آش تیره نشود و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا سبزی پخته شود و هر از چند گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرد و اجازه دهید تا آش لعاب بی اندازد.

 

مرحله آخر

پیاز داغ درست کنید و داخل تابه دیگر مقداری روغن ریخته سپس نعنا اضافه کنید وب مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.آش بلغور گندم وقتی حاضر شد در ظرف سرو کشیده و همراه با پیاز داغ و نعنا داغ و و کشک یا ماست تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه آش بلغور گندم ساده

  1. اگر آش شما لعاب کافی را نداشت یک ق آرد را داخل آب ولرم حل کنید و به آش اضافه کنید.
  2. می توانید برای پر خواص کردن آش بلغور گندم دوتا عصاره گوشت یا آب قلم اضافه کنید.
  3. همیشه سعی کنید حبوبات آش را جداگانه پخته تا رنگ آش را تیره نکند.
  4. اگر دوست داشتید آش شما خوش رنگ باشد داخل روغن کمی زردچوبه تفت دهید تا آش بلغور خوش رنگی داشته باشید.

منبع : پارسی دی