آش بلغور گندم یک از انواع آش ها می باشد که بسیار خوشمزه و دلسچب است. در روزهای سرد زمستان مدام دوست داریم خوراکی ها و نوشیدنی داغ تهیه کنیم تا گرم شویم شاید همیشه شمام هم جز دسته کسانی باشید که به آش علاقه زیادی دارید و تنوع در مدل های آش جز آش رشته و دوغ ندارید ما به شما آش بلغور گندم را پیشنهاد می دهیم تا علاوه بر خوشمزگی بسیار مقوی و پر خاصیت است برای مثال بلغور گندم برای سلامت قلب و گوارش بسیار مفید است، آش بلغور گندم به شما برای کاهش وزن نیز کمک می کند و کسایی که مشکل گوارشی و هضم غذا و روده ضیعفی دارند بسیار مفید است.با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه آش بلغور گندم و عدس ساده با سبزی بدون گوشت.
ابتدا تمام حبوبات و بلغور از قبل خیس کنید و چندین بار آبش را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود می توانید برای تسریع در کارها یک خیار را با پوشت نصف کنید و روی حبوبات قرار دهید تا زودتر این کار انجام شود.سبزی آش را پاک کنید و بشورید سپس ساطوری خرد کنید.
حبوبات را جداگانه داخل قابلمه بگذارید تا پخته شود. پیاز ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و با کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه و خوب تفت دهید تا عسلی شود سپس بلغور گندم و عدس و به همراه زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و آب اضافه کنید تا پخته شود.
حبوبات پخته شده را به آش اضافه کنید سپس سبزی آش را افزوده و هم بزنید و در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آش تیره نشود و زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا سبزی پخته شود و هر از چند گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرد و اجازه دهید تا آش لعاب بی اندازد.
پیاز داغ درست کنید و داخل تابه دیگر مقداری روغن ریخته سپس نعنا اضافه کنید وب مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.آش بلغور گندم وقتی حاضر شد در ظرف سرو کشیده و همراه با پیاز داغ و نعنا داغ و و کشک یا ماست تزئین کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی