آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه ترشی بندری بازاری تند و خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

ترشی بندری یکی از انواع ترشی ایرانی است که بسیار خوش عطر و طعم بوده و طرفداران زیادی هم دارد. ترشی را در فصل پاییز با انواع صیفی جات تازه تهیه کرده و به مدت 6 تا 8 ماه نگهداری می کنند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی بندری را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای ترشی بندری

بادمجان قلمی5 عدد
سیب زمینی ترشی5 عدد
هویج4 عدد
فلفل تند5 عدد
پیاز ریز15 عدد
کرفس5 شاخه
سیر2 بوته
تمبر هندی2 بسته
سرکه1/5 پیمانه
گشنیز500 گرم
نعنا و ترخون3 قاشق غذا خوری
گلپر3 قاشق غذا خوری   
نمک، فلفل، زرد چوبه    به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بندری | سلام دنیا


دستور پخت ترشی بندری بازاری تند و خوشمزه خانگی 


1. طرز تهیه ترشی بندری خانگی تند و خوشمزه

گشنیز را پاک می کنیم و می شوییم بعد روی پارچه ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود و بعد آن را ساطوری می کنیم.


2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات

حالا هویج، سیب زمینی ترشی، هویج و بادمجان را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. سیر و پیاز را هم پوست گرفته و خرد کنید حالا تمامی مواد را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.


3. مرحله سوم: آماده سازی تمبر هندی

تمبر هندی را با آب باز کنید و از صافی عبور دهید بعد با سرکه مخلوط کنید.


4. مرحله چهارم: افزودن ادویه ها

تمامی ادویه های گفته شده را به تمبر هندی و سرکه می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.


5. مرحله پنجم: تهیه ترشی بندری

داخل کاسه بزرگی تمام موادی را که آماده کرده بودیم را با هم مخلوط می کنیم و ترکیب تمبر هندی و سرکه را هم افزوده و خوب مخلوط می کنیم.


6. مرحله آخر: سرو و نگهداری ترشی بندری

ترشی آماده شده را داخل شیشه های خشک و تمیزی ریخته، درب آنها را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.


نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی بندری فوری بازاری

  • می توانید بادمجان و هویج را در مخلوط تمبر هندی و سرکه به مدت 5 دقیقه بپزید.
  • این ترشی باید در تمام مدت در یخچال نگهداری شود.
  • می توانید رب انار را جایگزین تمبر هندی کنید.

منبع: سلام دنیا