ترشی بندری یکی از انواع ترشی ایرانی است که بسیار خوش عطر و طعم بوده و طرفداران زیادی هم دارد. ترشی را در فصل پاییز با انواع صیفی جات تازه تهیه کرده و به مدت 6 تا 8 ماه نگهداری می کنند. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی بندری را به شما آموزش دهیم.
بادمجان قلمی | 5 عدد |
سیب زمینی ترشی | 5 عدد |
هویج | 4 عدد |
فلفل تند | 5 عدد |
پیاز ریز | 15 عدد |
کرفس | 5 شاخه |
سیر | 2 بوته |
تمبر هندی | 2 بسته |
سرکه | 1/5 پیمانه |
گشنیز | 500 گرم |
نعنا و ترخون | 3 قاشق غذا خوری |
گلپر | 3 قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل، زرد چوبه | به میزان لازم |
گشنیز را پاک می کنیم و می شوییم بعد روی پارچه ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شود و بعد آن را ساطوری می کنیم.
حالا هویج، سیب زمینی ترشی، هویج و بادمجان را پوست گرفته و نگینی ریز می کنیم. سیر و پیاز را هم پوست گرفته و خرد کنید حالا تمامی مواد را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
تمبر هندی را با آب باز کنید و از صافی عبور دهید بعد با سرکه مخلوط کنید.
تمامی ادویه های گفته شده را به تمبر هندی و سرکه می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
داخل کاسه بزرگی تمام موادی را که آماده کرده بودیم را با هم مخلوط می کنیم و ترکیب تمبر هندی و سرکه را هم افزوده و خوب مخلوط می کنیم.
ترشی آماده شده را داخل شیشه های خشک و تمیزی ریخته، درب آنها را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.
منبع: سلام دنیا