آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه فیش اند چیپس انگلیسی اصل خوشمزه و رستورانی با دلستر

فیش اند چیپس همان طور که از نام آن پیداست تشکیل شده از ماهی به همراه ورقه های چیپس نیز می باشد. فیش اند چیپس جزء غذاهای جدید است و یک راه حل مناسب برای کودکانی است که از خوردن ماهی فراری می باشند. فیش اند چیپس رستورانی می تواند یک میان وعده در نظر گرفته شود و همینطور به دلیل وجود ماهی میتواند یک شام سبک و عالی برای دوستانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند نیز باشد. فیش اند چیپس یک فست فود بریتانیایی نیز می باشد اما با مواد اولیه ساده و همیشه در دسترسی که دارد در تمامی نقاط دنیا تهیه می شود. با ما همراه باشید با آموزش تهیه فیش اند چیپس انگلیسی اصل خوشمزه و رستورانی با دلستر.

مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس 

  • فیله ماهی ۵۰۰ گرم
  • سیب زمنی ۵۰۰ گرم
  • ماءالشعیر ۱ لیوان
  • نوشابه سون آپ ۱ ایوان
  • آرد سفید ۲ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱ لیوان
  • نمک و فلفل، پاپریکا و آویشن به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه فیش اند چیپس کلاسیک

طرز تهیه فیش اند چیپس اصل انگلیسی  رستورانی

مرحله اول: آماده سازی مواد خشک

در یک کاسه گود آرد را به همراه نشاسته ذرت و همینطور بکینگ پودر و ادویه های لازم همه را با هم الک کرده و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم: ماءالشعیر و سون آپ

ماءالشعیر و سون آپ را کم کم به ترکیب آردی اضافه کرده و هم بزنید تا گلوله نشود. سپس مایع آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال نگه داری کنید.

 

مرحله سوم: سیب زمینی

سیب زمینی ها شسته و پوست بگیرید و دوباره آبکشی نمائید. سپس به صورت ورقه های چیپس ورقه کنید و با به صورت خلالی خورد کنید. به روش معمول در روغن فراوان سرخ کرده و از روغن خارج کنید.

 

مرحله چهارم: ماهی

برای انتخاب فیله ماهی از هر نوع ماهی بدون تیغ که می پسندید می توانید استفاده بفرمائید. تکه های ماهی را در مایعی که آماده کرده اید و در یخچال گذاشته بودید قرار دهید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت زمان دهید تا کاملا مزه ها به خورد هم بروند. سپس بعد از گذشت این مدت ماهی های آماده شده را در همان روغنی که سیب زمینی ها را آماده کرده اید سرخ کنید و در آخر از روغن خارج کرده و زمان بدهید تا روغن اضافه اش گرفته شود.

 

مرحله پنجم: پایان کار

فیش اند چیپس شما به همین سادگی آماده شده است و شما می توانید به همراه سالاد سزار و یا هر نوع سالاد و چاشنی و همینطور نوشیدنی مورد نظر فیش اند چیپس رستورانی خود را نوش جان فرمائید.


منبع : parsiday.com


طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی خوشمزه و سوخاری مرحله به مرحله بدون فر

شنیسل مرغ غذایی است پرطرفدار که از برش نازک از گوشت که داخل پودر نان غلتانده و سرخ می شود گویند. شنیسل را نه تنها با مرغ بلکه با گوشت و سینه بوقلمون نیز طبخ می کنند. شنیسل در سراسر نقاط دنیا طبخ می شود و در زمان جنگ جهانی دوم شنیسل به ایران نیز معرفی شد. امروز قصد داریم تا طرز تهیه شنیسل مرغ را به شما آموزش دهیم. این ریسپی از  بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا ، گرفته شده است.
مواد لازم برای شنیسل مرغ
  • سینه مرغ 1 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز خلال شده 1 عدد
  • آرد سوخاری 1 لیوان
  • آرد سفید 1/2 لیوان
  • آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل مرغ | سلام دنیا

دستور پخت شنیسل مرغ

1. طرز تهیه شنیسل مرغ
ابتدا مرغ ها را برش عمودی نازک داده و بین دو نایلون گذاشته و کمی با بیفتک کوب، به آن بافت یکسان و منظم می دهیم.

2 مرحله دوم مرینیت کردن مرغ
حالا داخل ظرف مناسبی پیاز، نمک، فلفل، آبلیمو و پودر سیر را مخلوط کرده مرغ ها را در آن می گذاریم تا مرغ مزه دار شود.

3. مرحله سوم
تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته به آن ادویه می زنیم و مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

4. مرحله چهارم
در این مرحله مرغ ها را از مواد مرینیت خارج کرده داخل آرد سفید می زنیم سپس داخل مخلوط تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری می غلتانیم و داخل ظرفی چیده و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.

5. مرحله آخر پخت شنیسل مرغ
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و دو سمت شنیسل ها را در روغن سرخ می کنیم تا مغز پخت شوند از روغن خارج کرده روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود و نوش جان.

طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی خوشمزه به روش اصیل شیرازی

شربت سکنجبین حاصل ترکیب سرکه و انگبین (شهد) است که اصالتی شیرازی دارد و دارای فواید زیادی است که به مهم ترین ها اشاره می کنیم: از بین برنده تب، اشتها آور، مفید برای کبد، رفع سردرد، باز کردن انسداد عروق، تقویت معده و غیره می باشد. در ایران شربت سکنجبن به عنوان یکی از خوراکی های روز 13 فروردین می باشد که آن را با کاهو نوش جان می کنند.  ولی با توجه به خواص این شربت آن را بیشتر باید در برنامه غذایی قرار داد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت سکنجبین را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای شربت سکنجبین
  • نعنا: 1 کیلو
  • شکر: 3 کیلو
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • آب : 12 لیوان
دستور پخت شربت سکنجبین خوشمزه خانگی
طرز تهیه شربت سکنجبین
1. طرز تهیه شربت سکنجبین
ابتدا نعنا را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شود. سپس نعنا ها را به چهار قسمت تقسیم کرده با نخ استریل می بندیم و آماده می گذاریم.

2. مرحله دوم: جوشاندن شکر و آب
در این مرحله، شکر و آب را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم حالا نعنا های دسته شده را هم داخل آب و شکر می اندازیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

3. مرحله سوم افزودن سرکه به شربت
حالا که شهد به قوام مناسب رسیده و عصاره نعنا هم به خوبی خارج شده است سرکه را هم به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم با سرکه هم چند جوش کوچک بزند.

4. مرحله آخر تهیه شربت سکنجبین
حالا اجازه می دهیم تا شربت خنک شود و بعد از صافی عبور می دهیم. داخل شیشه خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شربت سکنجبین
  • توجه داشته باشید تا قوام شربت در حد تمام شربت هایی که در آب حل می شوند باشد.
  • در صورت تمایل از 1/3 پیمانه گلاب هم در این شربت می توانید استفاده کنید.
  • باید در شربت سکنجبین از سرکه سفید استفاده کنید.

منبع: سایت سلام دنیا