شیر بادام یکی از مقوی ترین و کم کالری ترین شیر نسبت به شیر گاوی می باشد. مقدار بادام استفاده شده در شیر بادام تاثیر بسیار زیادی در مقدار مواد مغذی و ویتامین به بدن خواهد داشت. شیر بادام قند بسیار کمی دارد از این رو برای افراد دیابتی بسیار مناسب می باشد (البته به شرطی که در منزل تهیه شود زیرا مدل کارخانه ای ممکن است حاوی مواد نگهدارنده و قند باشد). شیر بادام به دلیل وجود ویتامین E فراوان سبب تامین خاصیت آنتی اکسیدانی برای بدن و کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی، کاهش التهابات بدن و بهبود عملکرد مغز حتی در سنین بالا خواهد شد. شیر بادام منبع گیاهی عالی و بدون لاکتوز است که برای دستگاه گوارش عوارضی را به همراه نخواهد داشت، عوارضی از قبیل اسهال، التهاب معده، نفخ معده، گاز معده که بر اثر تخمیر باکتریهای معده با لاکتوز ایجاد خواهد شد. شیر بادام را با خواص متعددی که بیان شد بهتر است در رژیم غذایی استفاده کنید. شیر بادام مناسبترین گزینه برای افرادی است که نمی توانند محصولات لبنی حیوانی مصرف کنند و همچنین شیر بادام کالری و پروتئین کمتری نسبت به شیر گاو دارد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه شیر بادام و عسل خانگی ساده و خوشمزه همراه با وانیل.
بادام ها را شکسته و بگذارید داخل آب سرد ۶ تا ۱۲ ساعت خیس بخورد بعد به راحتی با یک فشار ساده خارج کنید. می توانید برای تهیه شیر بادام، بادام ها را با پوست نیز استفاده کنید ولی در کیفیت نهایی تاثیر دارد.
بادام های پوست کنده را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. آب و عسل و نمک را اضافه کنید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا با هم مخلوط شوند و یکدست شوند. وقتی شیر بادام به رنگ سفید مانند شیر کمی پر رنگ تر درآمد کافی می باشد.
داخل یک لگن یک صافی قرار دهید و داخل صافی یک کیسه نخی تمیز قرار دهید سپس مخلوط شیر بادام را داخل کیسه ریخته و فشار دهید مایع داخل لگن شیر بادام خوشمزه ما می باشد که آن را می توانید در ظرف بریزید و بمدت ۳ الی ۴ روز در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی