ته چین قالبی یکی از ته چین های مجلسی و مناسب مهمونی و تولدها می باشد که به صورت تک نفره سرو می شود. شما می توانید برای این ته چین از قالب های مافین یا قالب مخصوص ته چین استفاده کنید. مواد میانی ته چین کاملا دلخواه و سلیقه ای می باشد. برای اینکه ته چین قالبی خوبی داشته باشید حتما قالب را با کره چرب کنید تا نچسبد و همچنین زعفران را حتما غلیظ دم کرده و مقداری یخ داخل زعفران بریزید تا خوش رنگ تر شود. برای تزئین می توانید از زرشک و انواع خلال ها استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ته چین قالبی تک نفره مرغ مجلسی در فر.
سینه مرغ را داخل قابلمه گذاشته و یک عدد برگ بو به همراه پیاز ۴ قاچ شده و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید سپس روی مرغ ها آبجوش ریخته و اجازه دهید تا مرغ ها پخته شوند بعد از پخت مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید و مقداری زعفران روی آنها بریزید.
داخل کاسه نسبتا بزرگ زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال دستی یا همزن دستی بزنید تا از حالت لختگی دربیاد سپس ماست چکیده شیرین را به همراهروغن مایع و زعفران اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک بگذارید تا خیس بخورد سپس روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی برنج را مدام بگیرید سپس مقداری زنده تر از همیشه برنج را آبکش کنید و داخل کاسه مواد ته چین بریزید.
قالب های مافین را با کره یا روغن جامد خوب چرب کنید سپس یک لایه برنج ریخته و روی آن مرغ می گذارید و دوباره برنج می ریزید و با کفگیر خوب فشرده کرده به همین صورت قالب های دیگر پر کرده و روی قالب چند قطعه کره بگذارید و فویل بکشید و چند تا سوراخ روی فویل ها ایجاد کرده و در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا برنج دم بکشد در انتهای پخت فویل را از روی قالب برداشته و چند دقیقه گریل روشن کنید تا روی ته چین طلایی شود سپس ته چین قالبی را از قالب مورد نظر خارج کرده و روی آن ها را با زرشکی که از قبل با مقداری شکر تفت داده شده تزئین کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی