آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه معجون عسلی هفت مغز خوشمزه و مقوی خانگی با گردو، فندق و پسته

معجون هفت مغز تهیه شده از هفت نوع مغز و عسل است و یک ترکیب بسیار مغذی می باشد. از خواص این معجون به پروتئین، املاح معدنی، کلسیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز، آهن و... است. معجون هفت مغز میان وعده بسیار مناسبی بوده و همچنین می تواند جایگزین خوبی برای تنقلات کودکان باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه معجون هفت مغز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای معجون هفت مغز
  • مغز گردو 50 گرم
  • بادام هندی 50 گرم
  • مغز پسته 50 گرم
  • مغز فندق 50 گرم
  • انجیر خشک 50 گرم
  • مغز بادام 50 گرم
  • کنجد 50 گرم
  • عسل به میزان لازم

دستور پخت معجون عسلی هفت مغز خوشمزه و مقوی خانگی با گردو، فندق و پسته

1. طرز تهیه معجون هفت مغز با عسل
مرحله اول: ابتدا مغز ها را خوب پاک کرده تا پوسته ای داخل آنها نباشد.

2. مرحله دوم: چیدن مغز ها داخل شیشه
شیشه ای زیبا با دربی محکم را انتخاب کنید و به شکل منظم لایه به لایه از آجیل هایی که داریم داخل شیشه می چینیم تا آجیل به اتمام برسد و شیشه پر شود.

3. مرحله سوم: افزودن عسل
حالا عسل را روی مغز های چیده شده می ریزیم و شیشه را تکان می دهیم تا تمام حفره های شیشه پر شود.

4. مرحله آخر: نگهداری و سرو معجون هفت مغز
درب شیشه را محکم می کنیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه معجون هفت مغز عسلی
  • می توانید در صورت در دسترس نبودن هر کدام از مواد با مغز دلخواه مواد را جایگزین کنید.
  • در این ترکیب می توان از پودر نارگیل هم استفاده کرد.
  • در صورت تمایل می توانید مواد را پودر کرده و این معجون را تهیه کنید.
  • می توانید از کمی پودر دارچین هم در این معجون استفاده کنید.
  • این معجون در زمان هایی که از رژیم غذایی لاغری پیروی می کنید بسیار مناسب است زیرا زمان زیادی شما را سیر نگه می دارد.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد