شربت بار، شربتی بین المللی است که کاربرد های بسیاری برای تهیه شیرینی هایی مثل گوش فیل، باقلوا، بامیه عربی، زولبیا بامیه و مرطوب کردن کیک ها و پایه انواع شربت های قوام آمده است که غلظت آن از عسل کمتر است رنگ آن باید براق باشد و در کیفیت و تردی شیرینی ها تاثیر خاصی نگذارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت بار را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای شربت بار براق و شفاف
دستور پخت شربت بار شفاف برای انواع شیرینی و کیک
1. طرز تهیه شربت بار براق و حرفه ای با گلوکز
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر به آرامی حل شود.
2. مرحله دوم: جوشیدن شربت
بعد از گذشت 10 دقیقه که شربت شروع به جوشیدن کرد، اجازه دهید 3 تا4 دقیقه دیگر بجوشد.
3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو
حالا که شربت به قوام رسید آبلیمو را بیفزایید و شربت را از روی حرارت بر دارید.
4. مرحله آخر: افزودن گلوکز
شربت را که از روی حرارت برداشتیم و زمانی که از حرارت افتاد گلوکز را افزوده و خوب مخلوط کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت بار با گلوکز
منبع: سلام دنیا