کتلت عدس یک غذای پر از ویتامین و پروتئین که بسیار خوشمزه و بافتی بسیار جالب دارید می توانید مانند برگر ساندویج کنید و یا می توانید با برنج بخورید و یا نونی و بسیار راحت است. همیشه تهیه کتلت متفاوت کمی برای ما سخته حس می کنیم شاید مزه و طعم آن را دوست نداشته باشید ولی با اطمینان کامل این کتلت عدس را درست کنید همنچین این کتلت برای افراد گیاه خوار نیز بسیار مفید است. عدس یکی از منابع غذایی شناخته شده می باشد که ۹۰۰۰ سال قدمت دارد و انواع مختلفی دارند و بیشتر در کشورهای آسیایی به خصوص هند استفاده می شود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کتلت عدس با سیب زمینی لذیذ و مقوی بدون گوشت.
عدس را بشورید و با مقداری آب بگذارید تا پخته شود توجه کنید زیاد پخته نشود که له یا پوستش جدا شود بعد از پخت عدس را داخل آبکش ریخته و بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود سپس عدس پخته شده را با کمک آسیاب یا چرخ گوشت خوب له کنید تا خمیری شکل شود.
سیب زمینی را بگذارید تا پخته شود سپس بعد از پخت پوستش را جدا کنید و رنده ریز بزنید و بگذارید داخل یخچال تا کمی خنک شود این کار باعث می شود کتلت روغن کمتری به خود جذب کند، پیاز را هم پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آبش را گرفته تا باعث وا رفتگی کتلت عدس نشود. سیر را نیز پوست بگیرید و پوره کنید.
داخل یک کاسه عدس چرخ شده را به همراه پیاز و سیر و سیب زمینی و تمام ادویه ها ریخته و هم بزنید و تخم مرغ ها را به همراه ادویه اضافه کنید و هم بزنید و در انتها پودر سوخاری را اضافه کنید.
داخل تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس با قاشق مقداری از مواد کتلت را برداشته و داخل روغن بریزید و با پشت قاشق خوب صاف کنید یک طرف کتلت عدس که سرخ شود طرف دیگر را نیز سرخ کنید و یا می توانید کمی دست های خود را مرطوب کنید و با دست از مواد برداشته و شکل دهید و داخل روغن داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن کتلت عدس را روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود. کتلت عدس ما حاضر است نوش جان
منبع : پارسی دی