آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه و مقوی با کرفس و هویج و آب مرغ مناسب سرماخوردگی

سوپ شلغم یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی فصل سرما می باشد. سوپ شلغم بسیار مناسب برای زمان زمانی است که ذکام هستید و به درمان سرما خورگی کمک فراوانی می کند. اگر علاقه ای به خوردن شلغم پخته زمانی که بیمار هستید، ندارید این سوپ دارای خواص فراوان شلغم می باشد، ولی طعم زیادی از شلغم داخل سوپ حس نمی شود. پس با خیال راحت این سوپ را برای عزیزانتان تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سوپ شلغم را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای سوپ شلغم خوشمزه و مقوی 

شلغم250 گرم
جعفری50 گرم
کرفس100 گرم
هویج3 عدد
جو پرک1/2 لیوان
لیمو ترشبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
آب مرغبه میزان لازم


طرز تهیه سوپ شلغم برای سرماخوردگی


دستور پخت سوپ شلغم خوشمزه و مقوی برای 4 نفر مرحله به مرحله


1. طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه برای سرماخوردگی

مرحله اول: ابتدا جو پرک را پاک کرده و می شوییم. سپس به همراه آب مرغ داخل قابلمه مناسبی ریخته و زمان می دهیم تا جو 20 دقیقه بپزد. در طول پخت جو درب قابلمه را نمی گذاریم که جو سر نرود.


2. مرحله دوم: افزودن هویج و کرفس

هویج ها را پوست گرفته و رنده می کنیم، کرفس ها را هم مطابق سلیقه تان ریز خرد کنید. حالا هر دو را به جو در حال پخت بیفزایید.


3. مرحله سوم: آماده سازی و افزودن شلغم ها

شلغم ها را پوست گرفته و نگینی خیلی ریز می کنیم و به همراه کمی فلفل به سوپ در حال پخت می افزاییم.


4. مرحله چهارم: افزودن جعفری

زمانی که هویج، شلغم و کرفس نرم شدند نمک و جعفری ساطوری شده را به سوپ می افزاییم و زمان می دهیم تا سوپ کاملا جا افتاده شود.


5. مرحله آخر: سرو سوپ شلغم

می توانید در انتهای پخت سوپ را کاملا پوره کنید و یا به همان شکلی که مواد داخل سوپ مشخص هستند، سوپ را داخل ظرف زیبایی ریخته و با کمی جعفری و لیمو تزیین و نوش جان کنید.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد