بیسکویت سبوس دار معروف به ساقه طلایی به دلیل خواص غذایی به یکی از پر طرفدار ترین بیسکویت ها در کل دنیا تبدیل شده است. این بیسکوییت از آرد سبوس دار کامل تهیه شده و مصرف بی رویه آن باعث چاقی هم می شود. ساقه طلایی بیسکوییت را در منزل هم می توان تهیه کرد در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه بیسکوییت ساقه طلایی را به شما آموزش دهیم.
آرد سبوس دار | 2 پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
پودر قند | 2/3 پیمانه |
کره | 100 گرم |
پودر سبوس گندم | 2 قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر زنجبیل | 1/8 قاشق چایخوری |
مرحله اول: ابتدا 1 قاشق غذاخوری از آرد را کم کرده 2 قاشق غذاخوری پودر سبوس گندم را می افزاییم و آرد را به همراه بکینگ پودر سه مرتبه الک می کنیم.
حالا آرد الک شده، پودر قند، وانیل، زنجبیل را داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
حالا کره سرد مکعبی خرد شده را به آرامی می افزاییم تا مواد شبیه شن شود.
حالا شیر را به تدریج می افزاییم تا خمیر داخل مخلوط یک گوشه گلوله شود.
حالا خمیر را به قطر 0.5 سانتی متر پهن می کنیم و یا یک کاتر گرد یا خمیر را قالب می زنیم و داخل سینی پخت که داخل آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم سپس با یک خلال دندان حفره هایی منظم روی بیسکویت ایجاد می کنیم.
حالا بیسکویت ها را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته و به مدت 30 تا 40 دقیقه می پزیم.
حالا بیسکویت ساقه طلایی را از داخل فر خارج کرده و زمان می دهیم تا کاملا خنک شود بعد داخل ظرف سرو چیده و نوش جان کنید.
منبع: سایت سلام دنیا