ترشی بامیه یکی از ترشی های اصیل ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد و از آنجایی که بامیه در فصل پاییز در بازار موجود است. فصل تهیه این ترشی هم پاییز است. ترشی بامیه علاوه بر عطر و طعم منحصر به فرد خود دارای خواص موجود در بامیه می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی بامیه را به شما آموزش دهیم.
بامیه | 500 گرم |
سیر | 3 حبه |
فلفل قرمز | 2 عدد |
سرکه سفید | 1 فنجان |
نمک | 1 قاشق غذا خوری |
شوید خشک شده | 1 قاشق غذا خوری |
آب | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا بامیه ها را خوب پاک می کنیم و سر بامیه ها را کمی جدا می کنیم طوری که به بامیه آسیب نرسد. بعد آنها را شسته روی دستمال پارچه ای قرار می دهیم تا کاملا رطوبت آن خارج شود.
داخل شیشه مناسبی را تا نیمه بامیه می چینیم، بعد 3 حبه سیر، 1 عدد فلفل و سبزی خشک را روی آن ریخته و بعد باقی مانده بامیه ها را روی آن می چینیم.
سرکه، آب و نمک را داخل قابلمه ای ریخته و زمان می دهیم تا به جوش بیاید و نمک داخل آن حل شود. سپس به همان صورت داغ داخل شیشه بامیه ها ریخته و زمان می دهیم تا خنک شود و بعد درب شیشه ر ا می بندیم. حالا شیشه ترشی را در جای خشک و خنک قرار می دهیم و بعد از 2 هفته قابل مصرف است نوش جان.
منبع: سلام دنیا