آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز پخت سماق پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

سماق پلو یکی از غذا های اصیل ایرانی می باشد که دارای خواص بسیار زیادی بوده و بسیار خوشمزه می باشد. سماق دارای خواصی چون از بین برنده میکروب های بدن، خاصیت ضد سرطانی و جلوگیری کننده از پوکی استخوان است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سماق پلو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سماق پلو
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • برنج 2 پیمانه
  • پیاز رنده شده 1 عدد
  • سماق 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده 3 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سماق پلو مجلسی با گوشت

طرز  پخت سماق پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
1. طرز تهیه سماق پلو خوشمزه با گوشت قلقلی
مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم، حالا به اندازه یک فندق از گوشت برداشته و به شکل کوفته ریزه در می آوریم و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم.


2. مرحله دوم: پخت گوشت
داخل تابه ای کمی روغن ریخته و گوشت قلقلی ها را داخل آن سرخ کرده و در نهایت 1 قاشق غذا خوری زعفران به آنها می افزاییم.

3. مرحله سوم: آماده سازی برنج

برنج را شسته و به مدت 2 ساعت خیس می کنیم. بعد از گذشت این زمان قابلمه آبی را روی حرارت می گذاریم و برنج خیس شده را به آن می افزاییم.


4. مرحله چهارم: تهیه سماق پلو

داخل قابلمه مناسبی روغن و کمی آب می ریزیم و ته دیگ دلخواه می گذاریم و یک لایه از برنج سفید روی ته دیگ ریخته، حالا یک لایه سماق روی آن می ریزیم و یک لایه از کوفته ریزه ها و این کار را تا اتمام مواد انجام می دهیم. سپس برنج را دم می گذاریم.


5. مرحله آخر: سرو سماق پلو

سماق پلو بعد از 45 دقیقه آماده است، حالا در ظرف زیبایی کشیده و با برنج زعفرانی تزئین و کنار سبزی خوردن سرو و نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه سماق پلو

  • برای این غذا از سماق اصل مرغوب استفاده کنید که تلخی نداشته باشد.
  • گوشت مرغ چرخ کرده را می توان جایگزین گوشت قرمز کرد.
  • می توانید این برنج رابه صورت سه لایه سفید، قرمز و زرد تهیه کنید و به صورت قالبی تزئین کنید.

منبع:salamdonya

طرز تهیه و دستور پخت مربای بالنگ شفاف خانگی خوشمزه با شکر و آب بالنگ

مربای بالنگ، یا بادرنگ گیاهی بومی هند است که از خانواده مرکبات می باشد و دارای گوشتی ضخیم و آب کمی است. این گیاه دارای خواص بسیار زیادی چون خاصیت آنتی اکسیدانی است قلب را تقویت می کند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و... در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه مربای بالنگ را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای مربای بالنگ

  • بالنگ    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم
  • آب    2 لیوان
  • آب بالنگ گرفته و صاف شده    به میزان لازم

 


دستور پخت مربای بالنگ خانگی شفاف خانگی خوشمزه با شکر و آب بالنگ


1.طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی بالنگ: بالنگ ها را پوست بگیرید و یا با پوست به شکل دلخواه برش بزنید.


2. مرحله دوم: گرفتن تلخی بالنگ

در این مرحله بالنگ ها را داخل آب سرد ریخته و به مدت 4 روز در جای سرد قرار دهید و در این زمان هر چند ساعت آب آن را عوض کنید. یا اینکه بالنگ ها را 4 بار در آب جوش ریخته بجوشانید و آبکش کنید تا تلخی آن گرفته شود.


3. مرحله سوم: آماده سازی شهد مربا

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا کاملا قوام پیدا کند.


4. مرحله چهارم: افزودن بالنگ

حالا بالنگ های تلخی گرفته شده را داخل شربت ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا پخته و حالت شیشه ای پیدا کند.


5. مرحله پنجم: افزودن آب بالنگ

مربا که کاملا پخته شد، آب بالنگ را هم می افزاییم و مربا را از روی حرارت بر می داریم.


6. مرحله آخر: سرو و نگهداری مربای بالنگ

مربای بالنگ را به مدت 24 ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید، اگر آب انداخت دوباره 10 دقیقه بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود و بعد داخل شیشه مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

 منبع: سلام دنیا

طرز تهیه موهیتو خانگی لیمو نعناع رستورانی با آب گازدار

موهیتو یکی از نوشیدنی های جذاب فصل تابستون می باشد که ریشه کوبایی دارد. موهیتو به نشانه طراوات در خانواده کوکتل ها شهرت دارد. موادی که در موهیتو استفاده شده در رفع عطش و تشنگی بسیار مفید است. موهیتو در سراسر دنیا از محبوبت خاصی برخودار است یکی از اشخاصی که جذب موهیتو شد ارنست همینگوی است. در مورد پیدایش موهیتو اطلاعات دقیقی در دسترس نیست ولی وجود مزارع نیشکر و نعنا در کوبا عاملی شده است که می گویند موهیتو از کوبا کشف شده است. شما می توانید موهیتو را جایگزین نوشیدنی غیر سالم نوشابه کنید و برای مهمونی و دورهمی کنار غذاهاتون درست کنید. تهیه موهیتو به چند روش است که ما امروز دو روش از اصلی ترین رسپی تهیه موهیتو لیمو نعنا را به شما آموزش خواهیم داد. پس  با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه موهیتو خانگی لیمو نعناع رستورانی با آب گازدار.

مواد لازم برای تهیه موهیتو به روش اول با طعم لایت

  • شکر ۱/۲ لیوان
  • آب ۱/۲ لیوان
  • برگ نعنا ۳ عدد
  • آب لیمو ترش ۳ عدد
  • آب گاز دار به مقدار لازم
  • یخ به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه موهیتو به روش دوم با طعم قوی

  • لیمو ترش ۲ عدد با پوست
  • لیمو ترش ۴ عدد بدون پوست
  • برگ نعنا ۲ مشت
  • عسل یا شربت بار ۲ ق غذا خوری
  • اسپرایت به مقدار لازم
  • یخ به مقدار لازم
طرز تهیه موهیتو