آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه شربت تخم شربتی ساده و خوشمزه سنتی با گلاب مناسب گرمازدگی و معده

شربت تخم شربتی یکی از نوشیدنی های گوارای اصیل ایرانی است. این شربت از گرما زدگی جلوگیری می کند و تخم شربتی دارای خواص زیادی چون جلوگیری از استرس، مفید برای معده و گوارش، لاغر کننده طبیعی و دارای خواصی برای سلامتی دندان می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شربت تخم شربتی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای شربت تخم شربتی

  • تخم شربتی 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 4 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • گلاب 1 قاشق غذا خوری

دستور پخت شربت تخم شربتی سنتی با گلاب


1. طرز تهیه شربت تخم شربتی خوشمزه

مرحله اول آماده سازی تخم شربتی: ابتدا تخم شربتی را داخل صافی ظریفی بریزید و خوب آبکشی کنید تا گردو غبار آن از بین برود، حالا روی آن آب گرم بریزید و اجازه دهید تا 2 ساعت استراحت کند.

2. مرحله دوم: آماده سازی شربت

شکر را داخل لیوان ظرف مناسبی ریخته و با میزان کمی آب جوش کاملا حل کنید حالا شربت را داخل لیوان سرو بریزید.

3. مرحله سوم: افزودن گلاب و آبلیمو

حالا گلاب و آبلیمو را به شربت بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

4. مرحله چهارم: افزودن تخم شربتی

در این مرحله تخم شربتی را به شربت افزوده و لیوان را با یخ و آب پر کنید.

5. مرحله آخر: سرو شربت تخم شربتی

حالا شربت را در کنار برش لیمو و برگ نعنا سرو کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت تخم شربتی

  • برای زیبایی این شربت از کمی رنگ خوراکی یا طبیعی هم می توانید استفاده کنید.
  • این شربت را با عسل تهیه کنید تا رژیمی باشد.
  • برای شیرین کننده شربت می توانید از شربت سکنجبین استفاده کنید.

منبع : سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد