آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

آشپزی خانگی

چگونه غذا و شیرینی خوشمزه بپزیم؟

طرز تهیه لواشک خانگی ساده و ترش با انار مرحله به مرحله

لواشک خانگی انار بسیار خوشمزه و سالم است. شما می توانید با انواع میوه ها در منزل به راحتی تهیه کنید. تهیه لواشک خانگی هم مقرون به صرفه هم سالم تر  و بهداشتی تر می باشد. طعم های لواشک بستگی به میوه هایی که در آن استفاده می کنید دارد مثلا سیب و گلابی مزه شیرینی دارد ولی لواشک انار یا زغال اخته طعم ترشی بیشتری دارد. اما نباید از خواص لواشک نیز غافل شد البته به صورت خانگی، لواشک ها دارای ویتامین A و B هستند و کمک به کاهش وزن، رفع یبوست و پاکسازی بدن از جمله خاصیت های لواشک خانگی می باشد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه لواشک خانگی ساده و ترش با انار مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه لواشک انار خانگی

  • انار ۱ کیلو گرم
  • نمک ۱ ق غذا خوری
  • شکر ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه لواشک خانگی

طرز تهیه لواشک خانگی ساده و ترش با انار

مرحله اول : دان کردن انار

ابتدا انار ها را شسته و به دو قسمت تقسیم کنید و انار را دون کنید و زمانی که کار تمام شد انار ها را با دقت نگاه کنید که پوست سفید یا دانه خراب داخلش نباشد (این مرحله را حذف نکنید زیرا در کیفیت لواشک انار تاثیر می گذارد).

 

مرحله دوم : اضافه کردن نمک

دانه های انار را داخل قابلمه ریخته و نمک را به آن اضافه کرده و برای ۴ الی ۵ ساعت در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا انار ها آب بیاندازند.

 

مرحله سوم : پخت داته های انار

بعد از گذشت ۴ ساعت قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا جایی که دونه های انار کاملا نرم شوند و وقتی تست می کنیم هسته انار به راحتی از گوشتش جدا شود وقتی به این مرحله رسیدیم قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و برای ۱ الی ۲ ساعت می گذاریم کنار تا خنک شود.

 

مرحله چهارم : میکس کردن

بعد از خنک شدن دانه های انار را داخل صافی ریخته و با گوشکوب خوب له کنید اگر گوشکوب برقی داشتید می توانید استفاده کنید و از صافی رد کنید تو این مرحله باید مایه نسبتا قوام دار مانند سس گوجه فرنگی داشته باشید اگر قوام نداشت برای ۱ ساعت روی حرارت بگذارید و به آن شکر را اضافه کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود.

 

مرحله آخر

داخل سینی را با پلاستیک کاور کنید و مایه را داخل سینی ریخته و برای تزئین چند دانه انار روی آن ها بریزید. اگر هوا سرد و آفتاب داغی نداشتید سینی ها را روی شوفاژ یا روی بخاری و یا با پنکه بگذارید تا خشک شود ممکن است ۳ الی ۴ روز طول بکشد. وقتی لواشک ها خشک شدند روی آنها سلفون بکشید تا در موقع نگهداری به هم نچسبند. نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد