پاستا با سس قارچ و گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و جذاب آموزش امروز ماست. بدون شک نام پاستا با کشور ایتالیا گره خورده و جالب است بدانید سالانه در این کشور ۲۷ کیلوگرم پاستا مصرف می کنند که با این رقم در مصرف پاستا از آمریکا پیشی گرفتند. پاستا ها انواع و شکل های گوناگون (بیش از ۳۰۰ مدل در جهان) دارند. در اوایل سال های پیدایش پاستا این غذا را با دست می خوردند که بعد از اضافه شدن سس های مختلف این گونه خوردن پاستا از بین رفت. پاستا با سس قارچ و گوشت شباهت بسیار زیادی به بیف استراگانف دارد، شما می توانید برای تهیه این پاستا از انواع ماکارانی فرمی به دلخواه استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پاستا با سس قارچ و خامه با گوشت خوشمزه و آسان.
ابتدا پیاز را شسته و خلالی خرد کرده سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا سبک شود سپس فیله گوساله را به اندازه دلخواه نواری برش داده و پیازمون رو اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد در ادامه کمی فلفل سیاه و ادویه کاری به گوشت زده و مقداری آب ریخته و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.
قارچ ها را شسته و اسلایس کنید سپس ۱ ق غذا خوری آبلیمو روی قارچ ها ریخته تا سیاه نشوند، داخل تابه کمی کره ریخته و حرارت را زیاد می کنیم تا داغ شود سپس قارچ ها را به همراه سیر رنده شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر خارج و قارچ پخته شوند.
داخل قابلمه آب ریخته و مقداری روغن و نمک اضافه کنید وقتی آب به جوش آمد پاستا را داخل قابلمه ریخته تا نرم شود.
وقتی گوشت پخته شد و آبش کشیده شده قارچ را بهش اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم سپس داخل تابه کوچک کره را ریخته کمی که ذوب شد آرد را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر ولرم را کم کم به مخلوطمون اضافه می کنیم تا آرد باز شود در انتها آویشن و پودر سیر و خامه را افزوده و سس را داخل تابه گوشت و قارچ می ریزیم و زیر تابه گوشت را روشن کرده تا سس به خورد مواد گوشت و قارچ برود سپس از روی حرارت بر میداریم.
وقتی پاستا نرم شد آن را آبکش کرده و در ظرف سرو کشیده و سس قارچ و گوشت را روی آن ریخته و مقداری جعفری یا پنیر پارمزان اضافه می کنیم. این پاستا را داغ میل نمایید. نوش جان
منبع : پارسی دی