سمبوسه مرغ یکی از انواع سمبوسه هاست که بسیار سالم و خوشمزه و مناسب مهمونی ها می باشد. سمبوسه مرغ را می توان هم با نان لواش و هم با خمیر یوفکا تهیه کرد و مواد میانی آن سلیقه ای می باشد. می توان سینه مرغ را پخت و یا اگر فرصت کافی برای پخت مرغ نداشتید آن را به قطعات کوچک خرد کنید، فقط در نظر داشته باشید خمیر یوفکا در مجاورت هوا قرار ندهید زیرا زود خشک می شود و بعد از استفاده آن را داخل زیب کیپ قرار دهید و تا ماه ها در فریزر قابل استفاده است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه سمبوسه مرغ بدون قارچ ساده و خوشمزه با پنیر و خمیر یوفکا.
خمیر یوفکا (مستطیل یا مخصوص سمبوسه) | ۱ بسته |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
جعفری | ۱ ق غذا خوری |
رب | ۱ ق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر و برگ بو | به مقدار لازم |
سینه مرغ را داخل قابلمه با نمک و فلفل و زردچوبه و دو عدد برگ بو ریخته آب اضافه کنید و بگذارید خوب پخته شود سپس آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید (اگر فرصت کافی ندارید سینه مرغ را فیله کرده و خیلی ریز کنید که با تفت دادن پخته شود).
پیاز را رنده کرده داخل تابه می ریزیم و با کمی روغن خوب تفت می دهیم تا سبک شود و مرغ ریش ریش شده را به همراه فلفل دلمه نگینی اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و در آخر قارچ ها را خوب شسته ورقه ورقه می کنید و ۱ ق غذا خوری روی قارچ آبلیمو ریخته تا سیاه نشود و حالا رب را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود. ادویه های غذا را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود وقتی خنک شد جعفری را اضافه می کنیم.
خمیر یوفکا را ۱۰ دقیقه قبل شروع کار از یخچال یا فریرز خارج کرده تا هم دمای محیط شوند، یک کاسه شیر یا آب کنار دست تون قرار بدید و با قلمو هر لایه خمیر را قبل از ریختن مواد خوب مرطوب کرده تا در حین پیچیدن نشکنه و یا پاره نشود سپس از مواد مرغ روی سمبوسه ریخته و مقداری پنیر پیتزا به دلخواه روی مواد ریخته و می پیچیم.