مربای سیب یکی از روش های نگهداری سیب است. مربای سیب را می توان با سیب زرد و هم با سیب قرمز درست کرد. این میوه مقدس که سر سفره نوروز ایرانی ها وجود دارد دارای فواید زیادی است و در میان عوام توصیه زیادی به خوردن آن می شود. سیب اصالتا آسیایی است و بعد از سالیان سال کشت در آسیا به آمریکا و اروپا برده شد. یکی از تولید کنندگان مطرح دنیا چین است که تقریبا نیمی از تولید سیب در جهان را به خود اختصاص می دهد. در این دستور پخت می خواهیم طرز تهیه مربای سیب را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای مربای سیب
دستور پخت مربای سیب
1. طرز تهیه مربای سیب
سیب ها را شسته و خشک کنید. حالا سیب ها را پوست کنده و به شکل دلخواه و تقریبا یک اندازه برش کنید.
2. مرحله دوم تهیه مربای سیب
داخل قابلمه لعابی یا پیرکس شکر و یک لیتر آب را افزوده و اجازه دهید به جوش آید سپس سیب ها را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا به جوش آید.
3. مرحله سوم پخت مربای سیب
زمانی که سیب کمی پخته شد و شربت قوام آمد، حالا آبلیمو را افزوده درب مربا را دم کنی بگذارید و بعد از حدودا 10 دقیقه از روی حرارت بردارید. رنگ این مربا قرمز خوشرنگ خواهد شد.
4. مرحله چهارم پخت مربای سیب
اگر نخواستید مربای شما قرمز شود مرحله دم کنی را انجام ندهید. بعد از پخت کامل و سرد شدن داخل شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: سلام دنیا