شیرینی گردویی یک شیرینی سنتی و اصیل ایرانی است که در شهر قزوین هم برای پذیرایی عید نوروز طبخ می شود. برای پخت شیرینی گردویی زمان خیلی کمی هم صرف می شود و راز خوشمزگی و کیفیت آن این است که مواد را صحیح اندازه گیری کنید و مواد را حذف نکنید و اینکه حتما نکات و فوت و فن آماده سازی این شیرینی را قبل شروع به پخت مطالعه کنید. در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی گردویی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای شیرینی گردویی
- پودر مغز گردو 120 گرم
- پودر قند 120 گرم
- آرد برنج 100 گرم
- کره 80 گرم
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- مغز گردو برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت شیرینی گردویی
1. طرز تهیه شیرینی گردویی
ابتدا تخم مرغ و کره را از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.
2. مرحله دوم
حالا کره، پودر قند و تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی ریخته و آنقدر مخلوط کنید تا بافت کرمی پیدا کند و یکدست شود.
3. مرحله سوم
وقتی مواد به این مرحله رسیدند؛ پودر گردو و پودر دارچین را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم سپس آرد برنج را افزوده با لیسک مخلوط می کنیم تا بافتی یکدست پیدا کند.
4. مرحله چهارم
حالا داخل سینی مخصوص شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید و شیرینی را توسط یک قیف ساده داخل سینی بریزید با فاصله تقریبا 1 سانتی متری و روی آن را با گردو خرد شده تزئین کنید و داخل فر گرم شده با 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید.
5. مرحله پنجم پخت شیرینی گردویی
بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر اجازه دهید تا شیرینی ها کاملا خنک شود، سپس در ظرف در بسته تا 14 روز می توانید نگهداری کنید. نوش جان.
نکات و فوت و فن تهیه شیرینی گردویی به روش بازاری
- این دستور برای 15 نفر تهیه دیده شده در صورت نیاز به مقدار بیشتر مواد را با دقت چند برابر کنید.
- می توانید نیمی از گردو را پودر و نیمی دیگر را خرد کنید که مغز گردو زیر دندان حس شود.
- اگر تمایل دارید شیرینی تردی داشته باشید زمان پخت را کمی بیشتر کنید.
منبع: salamdonya.com